Kapható legalább fél méter vastag matrac?
Figyelt kérdés
Terveztem magamnak egy ágyat, ahol a matrac teteje az asztal tetejével lenne egysíkban. Magára az ágyra is kéne legalább fél méteres matrac, plusz elé is kéne egy legalább fél méteres, amire kényelmesen lelehet ülni. Ugye ennek vékonynak is kéne lenni, mint egy szélesebb pad. Ha esetleg volt már vmi hasonló extrém rendelésetek, vagy tudjátok, árban mennyibe kerülne ez? Köszönöm előre is a válaszokat!2015. júl. 13. 19:18
1/8 A kérdező kommentje:
2015. júl. 13. 19:26
2/8 anonim válasza:
28 centis a legvastagabb, amit láttam, most keresünk matracot. Szerintem tervezz bele távtartót, keskeny matracot pedig lehet méretre vágatni, főként magyar gyártóknál.
3/8 A kérdező kommentje:
Régebben volt olyan, hogy speciális ragasztóval ragasztottak össze két matracot, és azután rárakni a huzatot. Csak nem tudom manapság van e még ilyenre lehetőség, főleg ezeknél az újabb matracoknál.
2015. júl. 13. 19:52
4/8 A kérdező kommentje:
Rosszul mondtam, nem matracot, csak szivacsot ragasztottak össze. Csak nem tudom abból mennyire lehetne megoldani.
2015. júl. 13. 19:58
5/8 anonim válasza:
ha az lenne a lényeg hogy magasabban legyen az ágyad akkor sokkal több lehetőség van a keretet magasítani,
miért pont a matracot akarod?
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, sokkal egyszerűbb lenne, bár így is elég magas keretet kell majd neki csinálni. Viszont úgy szeretném hogy egybefüggő legyen, ha a kisebbikre ráülnek, kényelmesen hátra is lehessen dőlni. A legelső tervem az volt hogy az első matrac a földre kerül, de azért neki is kell egy minimális állvány, plusz egy bútorlap elé hogy ne csússzon el. Szóval nem akarom, hogy a két matrac közt látszódjon az ágykeret. :D
2015. júl. 13. 21:59
7/8 anonim válasza:
Ha csak szivacsban gondolkodsz, akkor azon borzasztó kényelmetlen lenne aludni, ha meg normális pl. táskarugós matracot akarsz, akkor annak az oldala kényelmetlen. Szerintem tegyél egy sima matracot egy magas ágyra és mellé egy szivacsot, vagy keskeny matracot merőlegesen a matracra úgy, hogy egy magasságban legyenek, így olyan, mintha egy lenne, de mégis megvalósítható és kényelmes. Remélem érthetően fogalmaztam. :)
8/8 anonim válasza:
A Dr.Dream matracnál lehet rendelni egyedi méretre és alakra is, de készülj fel rá hogy az olyan mintha egyszerre 2-3 matracot használnál, tehát az ára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!