Festés előtt állunk egy felújított, hamarosan költözhető házban. Milyen színűek legyenek a falak?
Nem mindegy a parketta szine sem.
nekünk sötétbarna sarok ülögarnituránk van, és ez a sarok halvány lila. minden más fehér. barna fehér függönyök, barna bambuszszönyeg, mert fehér járólapvan a padlófütés felett.
minden falat fehéren hagytunk,mert nem akartuk hogy nagyon papagály legyen, csak a hálok ahol parketta van halvány vanília.
nekem minden szobám más színű, mert utálom a fehér falakat. nekem az túl rideg.
ha merész vagy, világosak a szobák, és nagyok a terek, akkor sötétebb színeket is használhatsz. sárga, narancs (vagy ezek árnyalatai)
nekem pl. nari a nappalim, halványabb citrom a hálóm, a konyhám cappucino, az előszobám limezöld, a fürdőm pedig narancs és citromsárga.
ne félj az élénk színektől, viszont a járólapot és a parkettát gondold át nagyon, hiszen azt nem cserélheted le csak úgy, ha megunod. nem úgy, mint a falat, hiszen azt úgyis érdemes festeni 4-5 évenként, és jóval olcsóbb is.
nézegesd a dulux oldalán a színeket, rengeteg ötletet is találsz.
a konyhabútornál is kitalálhatsz merészebb dolgokat, nem kell feltétlenül a klasszikus dolgokban gondolkodni.
nekem pl. ilyen a konyhabútorom frontja: [link]
teljesen egyedi, elegáns, mégsem visszataszító, vagy rikító...
szóval mindennek nézz utána alaposan, hogy olyan otthonban élj, ahol igazán jól érezheted magad! :)
Szia! Mindenképpen vidám színeket, ha már a bútorok sötétebbek. Citromsárga, Banánzöld, Narancssárga, Esetleg bordó, meggyszín.
Ha a padlót is hozzá szeretnéd választani (laminált vagy hajópadló), akkor a narancshoz a cseresznye, a banánzöldhöz vagy citromsárgához a körte nagyon megy.
Nálunk a konyha okkersárgás (elég mediterrán hangulata lett)
a nappali csoki barna padló és olyan világosabb bambusz zöld (az keleties)
a háló meg ázsiai liliom olyan pirosas, és világos a padló
szerintem is használj igazi színeket, mert feldobják a helyiséget és az ember hangulatát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!