Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Uj házunkban kád van. Én csak...

Uj házunkban kád van. Én csak zuhanyozni szeretek, de kimegy a viz. Mivel oldhatnám meg könnyen? Kész a felujitás, nem szeretnék ujabb kupit.

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 16:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elnézést, az előző válaszomban az első link nem működik és valamiért 3 oldalnyi hosszúságú lett... :(

Ilyenre elhajtható üvegajtóra gondoltam:

[link]

2015. júl. 4. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Az a link :D

Amúgy tényleg a függöny a legegyszerűbb megoldás, anélkül én is úsztatom a fél házat.

2015. júl. 4. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

Még mindig erről megy a dumcsi?

60 éves nő meg nem tudja mi kell a kád elé hogy ne ússzon a lakás? Hol élt eddig, valami szigeten?

2015. júl. 4. 20:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, Korfu szigetén. Ott az apartmanokban csak zuhany van. Kádat most láttam életemben először. Csak kiváncsi voltam a mostani uj trendekre, hogy milyen uj ötletek vannak az elcsépelt zuhany függöny helyett, te kis buta.
2015. júl. 5. 06:28
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Na, hát akkor megkaptad a választ. 60 éve is zuhany függöny volt és most is. Valaki ezt kitalálta és fura mód müködik.

Olyan 100 év múlva kérdezd meg újra, addigra talán lesz gravitációs vízelzáró vagy ilyesmi, de addig marad a zuhanyfüggöny.

2015. júl. 5. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!