Mit fessek a konyhánk falára?
Anyukám panaszkodott,hogy olyan üres, de még nincs pénzünk arra,hogy kifessük. Viszont én szépn festek és szeretném meglepni avval hogy ráfestek egy két mintát.
Tudnátok adni valami ötletet ami jó mutatna egy konyhában?
jöhet link is
Csak festés jöhet szóba? Csak mert ma találtam egy nagyon szép konyhába való falvédőt. Eldöntöttem, ha nagyobb konyhám lesz, feltétlen készítek ilyet.
Egyébként hogy a kérdésedre is válaszoljak, én biztos valami kis csészéket pingálnék fel.
nem,kiváncsi lennék arra is:)
amugy sajnos nem tul nagy a konyhánk 11négyzetméteres
ez nem rossz ötlet, csak figyelj arra, hogy ne olyan helyen legyen, ahol ráfröccsenhet vmi.
de csinálhatsz más, falra szegelhető díszt is (kép, textilből varrt tartó recepteknek, üzeneteknek, kirakhatsz egy posztert vagy falinaptárat is). esetleg te magad tervezhetnél számítógéppel egy naptárat képekkel, és kirakhatod.
Nekem nagyon tetszenek a falra ragasztható "tetkók". Előnyük, hogy több darabból vannak, így a saját konyhádhoz igazítva tudod feltenni.
Az IKEA-ban és a JYSK-ben is láttam már ilyesmiket, nem olyan vészes az áruk.
Nézd meg itt: [link]
szerintem erdekes lehet ha festesz egymas fole polcokat es rajuk cseszeket, fuszeres dobozokat, teaskannat, egy kis babut, stb. peldaul olyasmit ami most van az ING bankban (nem pont ilyenre gondoltam, de peldanak ez is jo:)
a szines tanyer alatetek is sokat dobhatnak rajta.
en JYSKes szines bambus alateteket es szetbontott strand gyekenyeket kombinaltam es szegeztem a falra, nagyon jol mutatnak es lehet rajuk fenykepet, uzenetet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!