Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gáz a fürdőszobában mosogatni?

Gáz a fürdőszobában mosogatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kb 30nmes részen kellene kialakítani szobát, fürdőszobát, de most rájöttünk, hogy lehet jó lenne egy kis konyha szerűség is ( a ház más részén lesz rendes konyha, csak az közös lenne a szülőkkel, de ha nagy főzés lenne rendezve oda is lelehetne menni). Néztem ilyen minikonyhákat: [link] viszont ezzel az a problémám, hogy sütő rész nincs benne ( ha kaját csinálunk leginkább pizzát szoktunk sütni, nagyon szeretjük, ezért fontos a sütő), a másik problémám, hogy a szoba összképét rontaná a mosogató. Találtam ilyen minikonyhát lecsukható tetejűben is ( [link] ), viszont sütő abban sincs, és magyarországi forgalmazót sem találtam. Arra gondoltam, hogy asztalossal csináltatnék egy olyasmi szekrényt, mint a 2. minikonyha, ami ha össze van csukva nem látszik, hogy az egy "konyha", de nem lenne benne mosogató, csak egy kis szekrény, hűtő, és sütésre főzésre egy ilyen: [link] . Viszont így a mosogatást máshol kellene megoldani. A fürdőszoba pont szemben lenne ezzel a kis "konyhával", így messze nem lenne, viszont kicsit tartok tőle, hogy mennyire kivitelezhető a fürdőszobában mosogatni.

Szerintetek? Esetleg tippeket is elfogadok, hogyan lehetne ezt jól kivitelezni! :) Előre is köszönöm!

2015. jún. 28. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy gyors terv:

A falakat nem tudom dönteni a programban, úgyhogy azt képzeld oda.

A kanapé mögé szekrényt tennék tárolásnak (felnyithatót, láda szerűt, beépítettet)

Alacsony kanapét választanék, hogy minél kényelmesebben tudjatok ülni (bár 30-40 centis szekrény után már egész jó a magasság).

Kialakítottam egy kis "hálózugot" egy fallal, az ágy-tv közötti falra polcokat szerelnék és ezen oldalám meg a ruhák tárolását pl., illetve az ágy elé tettem szintén egy fiókos szekrényt.

A konyhának elég sok hely jutott, 90 cm-es magasságra már lehet szekrényt tenni, a hűtőt a teljes falra raktam. A konyhát egy elhúzható lapfüggönnyel vagy normál függönnyel leválaszthatjátok, ha nem akarjátok a mosogatót nézegetni:

[link]

Az étkezősarkot a konyhával szemben tettem be, 2 fős, de ha kihúzzátok 4-en is elférnek. Alacsony székeket választanék, amit teljesen be tudok tolni alá.

A fürdőben a 90 cm-s falon van a kád, szemben a wc és a mosdó el kell, hogy férjen.

Az ablakokat nem rajzoltam be, lévén nem tudok dőlt falat produkálni, értelmetlennek gondoltam.

A bejárati ajtót arrébb csúsztattam.

1,40-es az ágy amit betettem amúgy.

Remélem tetszik.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 28. 23:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A háló"szobát" valahogy így kellene elképzelni a tetővel és a fallal:

[link]

[link]

A fürdőt így:

[link]

2015. jún. 28. 23:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Hű! Ez gyönyörű lett! :) Nagyon tetszik! :) Köszönjük szépen! :) Tényleg tök jól ki lehet használni a teret, sokkal jobban mint gondoltam volna!

Lakberendezéssel foglalkozol? :)

2015. jún. 29. 07:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy tetszik ;)

Nem ez a szakmám, csak a hobbim.

2015. jún. 29. 09:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon ügyes vagy benne! :)
2015. júl. 31. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!