Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 29 m2-es lakást hogyan lehet...

29 m2-es lakást hogyan lehet meleg hangulatúvá, világossá tenni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt lámpákra, drapériákra, bútorfélékre. A fal sötétrózsaszín, de pasztell árnyalatú. Feng shui is érdekelne.
2015. máj. 24. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Falat sárgásra (halványabb) kellene festeni ha lehet, a lámpa-búra sárga/fehéres legyen, a bútorok pedig világosnak (juhar/vanília),a függöny is fehér legyen..
2015. máj. 24. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha világos és kicsit tágasabb lakást szeretnél, akkor legyen az alapszíned a fehér, és neked tetsző meleg színeket használj a kiegészítőknél. Hagyományosan a narancssárga, barna, bézs árnyalatok ilyenek,de például nekem ez nagyon tetszik: [link]
2015. máj. 24. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és tértágításra használj tükröket mindenhol. Falon, szekrényen, stb. Nagyszerűen működik :) Ráadásul a fényt is vezeti, így világosabb lesz tőle a lakás.
2015. máj. 24. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

kerüld a műanyagot és a fémet. fa bútorok és kevésbé fényes felületű, matt színű textilek szerintem melegebb hangulatot okoznak.

bézs, tejeskávé-barna díszpárnáink vannak, nekem pl. ezek egyszerre világosak és puha hatást keltenek.

2015. máj. 24. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Menj el az IKEÁba, ott több berendezett példát is találsz :)

Egyébként szerintem fa anyagok, vásznak, szőrmék, puha szövetek, meleg színek, minták, dísztárgyak, függönyök, szőnyegek pl. segítenek.

Pár inspiráció:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 24. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Már láttam pár helyen a válaszod, és el kell mondjam, hogy nagyon díjazom, hogy van ízlésed, ez sajnos nem jellemző jelenleg itthon sok emberre... Ezen kívül az is tiszteletre méltó, hogy mennyi energiát fektetsz egy-egy válaszba :) Szóval tiszteletem! :)

Pinterest/houzz elérhetőséged esetleg megtudakolhatom? :)

2015. máj. 24. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok, és bocsánat de amit írtam, nem ide akartam, de teljesen egyetértek az előttem szólóval!
2015. máj. 24. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!