Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen kádat javasoltok...

Milyen kádat javasoltok fürdőszobába?

Figyelt kérdés
Felújítást tervezünk, úgy hallottam, az akrilkád nem jó, kerüljem. Olyat szeretnék, amit jó lehet tisztítani, vasas a vizünk, gyorsan meglátszik, sokszor kell takarítani. Mégis valami tartós anyag legyen.

2015. máj. 15. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne...
2015. máj. 15. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Az akrilkád valóban elég nehezen tisztítható, barátnőm már 1000x megbánta. Nekem átlagos zománcos van, 16 éves, de ránézésre meg nem mondanád.Csillogó, sima, nincs kopva.
2015. máj. 15. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Az akril még mindig jobb a zománcosnál. Ennél jobbak is vannak de igen drágák... műmárvány, üveg, stb.
2015. máj. 15. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindkét elérhető árú mellet (akril-lemez) vannak érvek és ellenérvek. Az akrilt nem ismerem, így nem írok véleményt róla. Nekem 11 éve lemezkádam van, az alja purhabbal kifújva, nem hideg, nem hűl ki benne gyorsan a víz, és teljesen hibátlan a felülete. Nem bántam meg.
2015. máj. 15. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nemrég újítottam fel a fürdőt, régi lemezkádat cseréltem akrilra. Kicsit féltem tőle, de nem bántam meg. Azt javasoltak, ne az olcsó kategórából válasszak, és valóban, teljesen stabil a kádam, nem csúszik, ráadásul van rajta valami védőbevonat, csak le kell törölgetni és kész.

Sok háziasszony azzal rontja el, hogy erős, karcoló vegyszerekkel nekiáll súrolni, és tönkre is teszi a kádat.

2015. máj. 16. 17:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Végül sok helyet bejártunk, sok mindent megnéztünk és az öntött márvány kád mellett döntöttünk. Nem kerül többe, mint az akril, vagy csak elhanyagolható mértékben és nagyon jó tulajdonságokkal bír. Nagyon ellenálló réteggel vonják be, amit könnyű tisztítani, de ha netán valami nagyon nagy behatás folytán megsérülne, lehet javítani, polírozni. Extraként pedig 400 féle színben kérhető, a világos árnyalatokért még felár sincs ;)
2015. máj. 27. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!