Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tudnátok segiteni, hogy...

Tudnátok segiteni, hogy honnan tudnék beszerezni mindent a harisnyavirág készitéshez?

Figyelt kérdés
Láttam hogy többen is árulnak hozzá nagyon sok mindent, de gondolom azokat a termékeket is belehet szerezni olcsóbban...néztem már ebayen de nem igazán találok olyanokat...nagyobb tételben lenne szükségem rá..vagy valamelyik virág dekor nagykereskedésnél? mert harisnyákat sem találok olyan szép színeseket... nagyon köszönöm a segítséget! nagyon!
2015. ápr. 16. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy nálad mennyi a nagyobb tétel.

Drótot bármelyik barkácsboltban be tudsz szerezni. Harisnyát pedig nézegetni kell. Amikor egyszer rákaptam én is a harisnyavirágra, akkor turkálóban vettem szép színeseket.

2015. ápr. 16. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:
és pestről rendelem a harisnyát 150 ft-os darabáron. a drótot színet a virágszirmokhoz azt pedig a vateráról tomacsek nevű felhasználótól. 1200 ft a 80 db 50 cm es.
2015. jún. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!