Jó ötlet a konyhában a faburkolat?
Hova gondoltad a "faburkolatot"?
Számolni kell azzal, hogy nagyobb esélye van mozognia, szóval az elkészítéskor ezt figyelembe kell venni!
Hogy érted hogy készìtêsnêl figyelembe kel venni?
Szorosabban kell összeilleszteni, vagy hogy?
Szerintem fel lehet tenni, nem lesz gond vele.
A felrakásnál arra kell figyelni, hogy milyen a faanyag nedvességtartalma, de ezt az asztalos majd tudja, reméljük.
Ha megfelelő a szellőzés a konyhában, akkor a pára sem lehet nagy gond, nem okoz problémát a konyhában sem. Azért figyelni kell rá, hogy panelba kerül a burkolat vagy családi házba, télen vagy nyáron tesszük fel stb, de ezt a jó asztalos tudja.
"Nagyon esztétikusan néz ki"
Szerintem fantasztikusan izlestelen, nem csak konyhaban. Konyhaba, ahol folyton froccsen a dzsuva es torolgetni kell, inkabb csempe passzol.
szerintem nem jö ötlet, a tűzhely és aunkapultra semmiképp sem. gőz, ételszag, fröccsenés, hő (tűz!)
egyikre sem immunis a faanyag.
és ha lakk réteg kerül rá akkor is bevenné a szagokat?
a tűzhelynél, mosogatónál csempe lesz
Tehetsz rá bármit (lakkot, lazúrt) nem tudod tisztán tartani és egy idő után elzsírosodik, de annyira, hogy ragadni fog.
Ha esetleg mostanság penészesedik valahol a fal az a fa alatt is fog, ezt is figyelembe kell venni.
Hasonló faburkolat van nálunk: [link]
Évek óta megvan, nincs semmi baja, sokkal könnyebben tisztítható, mint a csempe, még a mosogatószer is elég hozzá, egyáltalán nem zsíros. A mosogatónál is ilyen van, ott sincs semmi baja, pedig több a víz. A pult is tömör fa. A konyhában egyedül a földre nem raknék fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!