Bella Italia Bútorház vélemények, tapasztalatok?
Én nem ajánlom a vásárlást!
Egy franciaágyat vettünk ott kezdődött, hogy nem tudtak hozzá adni összeszerelési útmutatót ágy helyett egy fejtámlát és 3 kárpitozott fa deszkát kaptunk amin tetőléc volt az oldalsó tartóelem és a középrésszel nem volt egy síkban.
Saját költségemen rendbe hoztam, reklamációmra (két hét után)az volt a válasz, hogy kiküldenek egy szemlézőt és eldönti garanciális-e a hiba.
Javítást nem kértem, (mert az is hetekbe telt volna) kártérítést viszont igen de sajnos nem áll módjukban adni.
Jelenleg itt tartunk, mindenki gondolja meg, hogy vásárol-e tőlük!
Az a baj, hogy átverés az egész. Úgy adják el, hogy olasz formaterv, miközben Magyarországon gyártják és itt is tervezik, a tulaj is magyar. Az új név a "Vamosi Milano" persze az egésznek semmi köze Milánónak. A Bella Italiánál már sok volt a rossz vélemény, ezért át kellett nevezni.
Parasztvakítás az egész :D
Én korábban nem ismertem a márkát, de a májusi Forbes magazinban találtam róluk egy tök jó cikket... Nekem nagyon bejönnek a kanapék és alig várom, hogy megérkezzen a miénk is :) Azóta megtudtam, hogy a nővérem is tőlük rendelte az ágyát és nekik teljesen ok volt a minőség és a szállítás is.
32/N
Csak az rendeljen tőlük,aki hosszútávra tervez és van elég nyugtatója,mert egyhamar nem lesz bútora.Február 3-án rendeltem egy L kanapét puffal,amit folyamatos levelezés,telefonálás,fenyegetőzés után május 30- án kaptam meg.
Temészetesen a puff más színű szövettel érkezett.Az ügyfélszolgálattal megbeszéltem,hogy nem szeretnék újabb 4 hónapot várni a gyártásra,kicsomagolás nélkül visszavittem a gyártóüzemükbe,azzal az igérettel,hogy visszautalják az árát.Azóta is várom a pénzemet.Két hete nem sikerült a tranzakció. Ami viszont gyorsan megy nekik:Facebook oldalukra írt véleményemet azonnal törölték,valószínüleg ezért vannak csak pozitív hozzászólások.
Egyébként a kanapé minősége a 300 ezer Ft- os árral szemben csapnivaló.Az egyik elem ropog,ha mozdulok,rajta,a másikon gyűrődik a szövet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!