Milyen színű legyen a szobám? Milyen szín a divat?
Figyelt kérdés
2008. aug. 23. 13:30
1/11 anonim válasza:
Mostanában az erősebb szinek dominálnak.Mint a lila vagy a kék.De nagyon menő most a narancssárga is.Én biztos narancssárgát választanám.Az öcsémnek a szobája zöld és világosabb zöld foltos,de nagyon jól néz ki.
2/11 anonim válasza:
A miénk narancssàrga,nagyon jol mutat,bàrki bejön,megcsodàlja,nagyon keleties,meleg hangulatot àraszt
3/11 anonim válasza:
ne a divat alapján válaszd ki a szobád színét, hanem hogy miben érzed jól magad!
4/11 anonim válasza:
Ööö, ha most mittomén a zöld lenne a divat, zöld lenne a szobád, de jövőre mikor kimegy a divatból a zöld, akkor átfested az aktuális divat szerintire? Vedd figyelembe mi illik a bútoraidhoz, milyen környezetben érzed jól magad. Ne divatozzunk már ebben is könyörgöm..
5/11 anonim válasza:
Hát NÁLAM örök 'divat' a napsárga.. nekem ilyen a szobám, mindig világosságot, vidámságot érzek benne. De van, akinek a sötétebb szinek jönnek be. Ez egyéntől függ, nem divattól...
6/11 anonim válasza:
nálam a bordó a favorit,csomós fenyő bútorral.nekem a konyha ilyen de bele vagyok szerelmesedve...
7/11 anonim válasza:
Te majom, másoktól kérdezed meg hogy milyen szín tetszik neked? Te mindig a trendnek élsz? Próbálj meg egyszer saját gondolatokat kieröltetni a fejedből...
8/11 anonim válasza:
Szinek hatnak lélkre , minden színnek van rezgés tarománya: Én fiam narancssárgásr meszelte szobát nagyon hangulatos, narncssára függönyöm mint ha sütne nap. hálónk Mályva lila és rózsszin
Nappalit nem tudtam eldönteni mert az sötét szoba nagy a fa árnyékolhja , de llehet zöldre , csak én zöldet nem szertem, pl ruhában sem.Viszon piros sötés és élinlkit zöld rózsaszin nyugatat, rezgésük miatt
is. Én az mondom nem divat hanem amiben jól érzed magad,
9/11 anonim válasza:
szeretnék gratulálni az egyéniségedhez... Mázoltasd feketére, az mindig trendi és mindenhez illik... Pfff...
(Válaszd azt a színt, amiben legjobban érzed magad. Sosem rossz választás a fehér fal, sok képpel és személyes holmival.)
10/11 anonim válasza:
nekem halványbarna a szobám+leopárd kiegészítők vannak benne.leopárd láw(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!