Szerintetek milyen színű legyen a falam?
Felújítjuk a szobámat és nem tudom eldönteni, hogy milyen színű legyen a falam... Tudnátok segíteni?
Előre is köszi!
Ja, és lány vok, 12 éves, ha ez segít!
Sportot űztök ebből a kérdésből? Kicsit unalmas !!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=milyen+sz%ED..
Hát ki a tö@öm fog benne lakni,te... vagy más vadidegenek ???????????
2. válaszoló! Szállj le rólam és hagyj békén! Azt kérdezek meg, amit csak akarok! Ha neked ez nem tetszik, nem kell válaszolni!
3. válaszoló! Nagyon köszönöm! Én is valami lilásra gondoltam, csak attól félek, hogy megunom...
1. válaszoló! Ez vicces volt! LOL
valami világos színt tudok elképzelni!(bézs és fehér sosem megy ki a divatból!)
az egyik fal lehetne más színű, picit sötétebb árnyalat esetleg,vagy lehetne rajta dísztapéta!
így esetleg:
A bordó,piros és lila színek állítólag nem nyújtanak komfortérzetet!
Nézegess képeket a neten :)
Az èn lànyom 13 èves, tavaly újítottuk fel a szobàjàt. Nagyon sokat gondolkodtunk milyen legyen.
Vègül azt mondta ő màr unja a színes falat, legyen fehèr valami jó tapèta díszítèssel.
Úgyhogy a fal fehèr ès a tapèta màlyvàs-sötètszürkès enyhe csillogàssal. Nem az egèsz szoba tapètàs neki.
Nagyon szuper lett a szobàja!!!!!!
Köszi a válaszokat!
utolsó válaszoló: lécci átküldenéd azt a tapétát, amiről meséltél! Nagyon megtetszett...
Ezekhez a színekhez mit szóltok?
Úgy gondoltam, hogy a világos rózsaszín lenne majdnem minden falamon, kivéve egyet, amin ilyen lilás-bordós szín lenne. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!