Fa asztal lábának magasítására van valami standard, esztétikus és praktikus mód?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 12:39
1/6 anonim válasza:
Pontosabban, milyen asztal ilyen alakú és méretű lábáról lenne szó ? Mert elképzelhető, hogy van, csak így rejtelmes a kérdés.
2/6 A kérdező kommentje:
sima négyzetes hasáb, vastag fa láb, konyha asztal
2015. jan. 26. 19:05
3/6 anonim válasza:
Igen. Kicsavarozni a lábakat, és a helyükre asztalossal vágatni hosszabbat. Bár amikor iskolás voltam, apukám a kisgyerekkori íróasztalom lábához vaspánttal toldott fahosszabbítást, hogy kamaszként is tudjam használni. 100%-ig esztétikus megoldásnak nem nevezném, de ha nem vagytok nagyon finnyásak, és nem zavar az asztalláb körül a fémpánt, akkor ez is egy megoldás.
4/6 A kérdező kommentje:
ez csapolva van, nem csavarozva. Teljes egészében fa asztal. Én nem nevezném a vaspántot esztétikusnak, de szerintem nincs is rá szükség.
2015. jan. 26. 20:06
5/6 anonim válasza:
Kapható a barkácsboltokban, (kárpitoskellék bolt, asztalosipari bolt, bútoralkatrész bolt (okban) műanyag lábak. Tetszés szerint választható a magassága. Sőt, ha egy picit többet szánsz rá, több is van olyan, amelynek finomítható a magassága is (a talajnak az egyenetlenségének a kiegyenlítésére)...
6/6 A kérdező kommentje:
nem akarok egész lábat, csak toldalékot! És mint mondtam fából kellene megoldás. A technikája a kérdés, nem az anyag.
2015. jan. 27. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!