Az Ikeában vásároltam egy torkel forgószéket de a 5 gurúloja-görgöje nem megy valami jól ez mért lehet? Talán szoknia kell a talajt és majd egy idő után jól gurul?
Akkor ennél a széknél ez nem hiba hogy nem jól gurul?
Öcsém szerelte össze és ő monta idő kell neki amig elkezd jól gurulni , de az első válaszadótol kérdezném hogy miótta van meg neki a szék és idő után nem kezdet el jol gurulni?
16e ért nem volt jó vétel?
És a hát támláját nem lehet állitani mert probálgatam aztis de nem sikerült vagy nem állitható?
És mien bőrből van a szék űlű és hát támlája?
Akkor ezzek szerint a hátámlájátsem lehet cserélniakkor nemis értmeg 16e ret.
De volt ugyanijen szék ami csak 8e volt csak az nem volt teljesen bőrel beteritve hanem ilyen hálos szővetű volt félig de az fele annyi volt de amit énvettem ami csak bőr anyagu az mivel jobb az olcsobiktól?
Csak azzért olcsobb mert nem teljesen bőr?
Lenne még egy utólsó kérdésem még pedig hogy az megoldható e hogy a régi guruló székemből átraknám a 5 görgöt mivel azzok jol gurulnak , de nem minden fajta görgö egyforma van sok féle ?
Az én székemhez jo másik görgökis?
Ha vanmég olyan ember akinek van ugyanilyen széke és neki is van ez a hiba vagy nem hiba akkor erősicsen meg ennél a széknél ez mormális vagy elképzelhetö rossz görgöt kaptam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!