Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Fekete bútorokhoz milyen...

Fekete bútorokhoz milyen szinű fal menne?

Figyelt kérdés

Hello! most csináljuk a szobámat és nem tom eldönteni mien színű legyen a fal. Én limezöld-narancsra gondoltam csak félek hogy az egy kicsit lányos. Feketék a bútoraim. Jah és ahhoz sötétebb vagy világosabb laminált padló menne?

15/F

2010. febr. 3. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem a fehér megy hozzá, de ha te otthonosabbat szeretnél, akkor simán zöld vagy kék szerintem. a naranccsal lehet tényleg kicsit lányos lenne, bár nem biztos. és szerintem sötétebb laminánlt padló lenne jobb a sötét bútorok miatt.
2010. febr. 3. 17:24
 2/8 anonim válasza:
Szerintem világosabb laminált padló menne hozzá jobban, mert nem elég, hogy fekete a bútor, még a padló is sötét..:P Az almazöld szerintem is jó választás:)
2010. febr. 3. 17:36
 3/8 anonim válasza:
nálunk is fekete a bútor, és narancs a fal
2010. febr. 3. 20:17
 4/8 anonim válasza:
bordó
2010. febr. 3. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond nincs a limezöld/banánzöld/narancssárga/citromságra színű fallal. Mindenképp világos színt válasz, mert a bútorok így is sötétítik a teret.

A padló szerintem lehetne fenyő/cseresznye vagy körte laminált lap, persze ez mint attól függ, hogy milyen falat választasz. A cseresznye a narancshoz menne, a körte a citromsárgához vagy a lime-hoz. A fenyő mindkettőhöz.

2010. febr. 5. 19:01
 6/8 anonim válasza:

Egy ismerősömnek is feketék a bútorai és neki piros a fala és régi bakelit lemezek vannak a falakon! Nagyon jól nézni ki úgy a szoba! :)

De a zöld szín is jó! :)

15/L

2010. febr. 5. 20:56
 7/8 anonim válasza:
Nekem narancs a szoba,de el tudok képzelni hozzá barackvirágszínt vagy bodzát is!
2010. febr. 6. 17:31
 8/8 anonim válasza:
én halványbarack-ot vagy homokszínt tanácsolnék v.kék szőnyeggel
2010. febr. 6. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!