Mivel lehet eltüntetni a penész szagot a bútorból?
A szavó tényleg jól megöli a penészt, de kérdés, hogy mennyire tesz jót a bútor anyagának... Elég durva szaga van, mi az ablakra használjuk nem olyan nagy területen, de még így is kell 1-2 nap, mire elmúlik a szaga...
Egy próbát megérhet.
Viszont ha nagy területen beleivódott a penész a bútor rostjaiba, akkor nem biztos, hogy maradéktalanul ki tudod irtani. A penészgombák mikroszkópikusak, olyan helyen is ott lehetnek már, ahol nem is látod, így később megint előjöhet...
Olx-en sok ingyen elvihető bútor van, nézz körül!
Ismerem a Savót, falra sokat használtam. Párologtatóval egész jól sikerült elnyomni a szagát.
Kidobni nem nagyon akarom a bútorokat, vadiújan vettem mindet:(
Nyáron esetleg majd megpróbálom kirakni az udvarra,és ott lefújni. Hátha sikerül :(
Arra is gondoltam, hogy ecettel befújom,hátha kiveszi a szagát. A cuccok nem penészesek benne és a bútor se az. Nem tudom :(
3-as vagyok
Lehet kapni festékboltban olyan anyagot, amivel át tudod kenni és penészölő hatása is van, illetve nem tud rajta megtapadni később a penész. Esetleg ilyennel átkenheted belülről - bár ennek is száraz meleg kell a száradáshoz...
Hívj fel egy asztalosműhelyt, hátha tudnak adni valami jó ötletet, vagy lekezelik neked pár ezer Ft-ért a bútort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!