Hogy alakíthatnám át a szobámat, hogy stílusos legyen?
Kép:
Tudom, nem a legjobb rajz, de talán látszik, hogy mennyire túlzsúfolt. Alapból elég sok cuccom van, és ezért kell a sok szekrény. Azok a szekrények, amik alá vannak húzva, azok félig zártak, a ruháim azokban vannak. A többi nyitott, és könyvek, terrárium, TV, hifi, és egyéb kisebb tárgyak vannak rajta. A fal fehér, a függöny narancsszínű. Emeleti szoba, tehát az ágyam melletti fal elég kicsi, olyan 1méter, így csak az ágy, meg kisebb szekrények férnek oda.
Ötleteket várok, hogy lehetne átrendezni a szobát, hogy ne legyen ennyire zsúfolt. Szeretnék egy kis stílust is belevinni, elég metálos,rockos ízlésem van, de a bútorok inkább egyhangúak és kislányosak. A domináns szinek most a szürke fémszín (ágy lába, asztalok lába) és a világosbarna (szekrények, padló).
Sok a ruhás szekrény. Abban mind ruha van? És mindet használod is? Én kiiktatnék egy szekrényt. Selejteznék. amit már 1 éve nem láttam, nem kell.
persze, ha ez nem megoldható, hát ez van.
Nálunk a gyerek szobában az ajtó felett van egy faltól falig polc és abban vannak az éppen nem aktuális évszak ruhák. Nálunk az ágy nem heverő, hanem lába van, az alá sok minden befér. Bár a heverőnek is van ágynemű tartója.
Szóval ha lent szeretnél teret, felfelé kell törni.
Persze ez már nem csak átrendezés. Költsége is van.
rockos póló keretbe feszítve, nem szimmetrikusan. Ezt felszerkeszteni a szekrényajtóra. Igaz így a keretnek maradni kell, mert megsérül az ajtó, de később póló vagy kendő helyett mehet más anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!