Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Leifheit szárítók jó minös...

Leifheit szárítók jó minösêguek? Az olcsó mindig tönkremegy nekem. Ha tudtok ajánlhattok bármilyet, formára kinyithatóra van szüksêg.

Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Jók, de az a kérdés, mitől mennek tönkre a szárítók nálad. Mert ha mondjuk folyton odaütődik valamihez, aztán lejön róla a festék és rozsdásodik, akkor felesleges megvenni a drágát szerintem.
2014. nov. 29. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Jó, meg a Vileda is.

De miért, hogyan mennek tönkre?

2014. nov. 29. 10:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Gyengék, vékonyak. Nem bírják a súlyt. Amiket irtok azoknak vastagabba váza
2014. nov. 29. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyen van. Nem ilyet akartam, mivel nem pesti vagyok, így hozattam a szárítót és ezt vették meg ahelyett, amit kértem. Viszont nagyon szeretem! A pillangó alakban nyílónál több fér rá, viszont kevesebb helyet foglal mivel inkább magas, mint szétterülő. A 2x2 méteres lepedőt, paplanhuzatot ha ráteszem, akkor sem foglal el mindent, azelőtt a fél szobát elfoglalta és alig lehetett kerülgetni, mikor egy olyan nagy leplet rátettünk. Ezen kívül minden polcát be lehet hajtani, meg a lábait is beforgatni, akkor nem áll ki semmi belőle és 3 centi keskeny, a fölső polc alatt látod a merevítőt annál fogva és megemelve kb. a válladon ide-oda viheted nagyon egyszerűen. így nagyon könnyű ki-be hordani a kis teraszajtón is. Még akkor is, ha van rá teregetve úgy is be lehet hajtani, tök keskeny lesz és ha esik csak behozom gyorsan. Én nagyon szeretem és ajánlom neked is. Masszív, nagy, de helytakarékos és nagyon praktikus tulajdonságai vannak.

Az előtt nekem is ilyen semmilyen kihajtós szárítóm volt, de nagyon utáltam eleve ilyen csuklós volt az egyik lába és ferdén állt, mindig roskadozott, ha megrakva arréb vittem volt, hogy becsukódott, aztán ott szenvedtem, hogy visszanyissam. Tényleg olcsó húsnak híg a leve és mikor valaki már a harmadikat veszi, akkor fel teheti a magának a kérdést, hogy ki a nagyobb barom, aki 10 évre vett egyet vagy aki évente cseréli. :D

A Leifheit mint márka amúgy jó én abból még rossz minőségűt nem láttam, de az én a szárítómat nem cserélném semmilyenért sem.

2014. nov. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!