Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ajánlanátok nekem MATRACOT?...

Ajánlanátok nekem MATRACOT? (többi lent)

Figyelt kérdés

120x200 méret megfelel, kb 80ezerig. Kevésbé tudok jól aludni a !!kihúzhatós!! ágyamon, és a reggel felkelés is borzalmas.

Kíváncsi lennék a véleményeitekre.

Köszi előre is!

2014. nov. 3. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem Dormeo memóriahabos matracom van, kb 5-6 éves.

Valami ilyesmi, a pontos típus nem tudom:

[link]

Ajánlani nem ajánlom, inkább csak elmondom milyen. Alapból középkemény volt. A felső rész kicsit puhább. Nagyon kényelmes volt már az elejétől kezdve. Az évek alatt az a rész ahol fekszem kicsit "felpuhult". Már inkább puhának mondanám mint közép keménynek. Még mindig nagyon kényelmes. Nincs vele gond. Nem volt sem atka sem egyéb kártevővel probléma. Tisztítással sem volt gond.

Nekem bevált. Nekem is nehéz a reggel de nem azért mert rosszul aludtam, hanem azért, mert nehéz kiszállni az ágyból, túl kényelmes. :)

Azt javaslom, hogy ha van lehetőséged vásárlás előtt próbáld ki a matracot. Az a biztos, amit érzel.

2014. nov. 3. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:
mindenkinek más jön be és más anyagra esküszik. egyszerűbb ha elmész egy matrac boltba, ott kipróbálhatóak.
2014. nov. 3. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!