Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az ikeában visszaveszik a...

Az ikeában visszaveszik a bontatlan ágyneműt, ha nincs meg a blokk?

Figyelt kérdés
Tévedésből egyszemélyeset vettünk kétszemélyes helyett. A blokk sajnos nincs meg, viszont nem bontottuk ki a csomagolást. Van esély rá, hogy kicserélik a kétszemélyesre és kifizetjük a különbözetet?
2014. nov. 2. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs blokk akkor nem cserélik ki. Cseréhez mindig szükség van a blokkra. Ugyanis azzal igazolod, hogy ott vásároltad X nappal ezelőtt. Mert csak X napig cserélhető vissza.
2014. nov. 3. 00:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg nyugodtan.Nekem visszacserélték a bontatlan játékszőnyeget ,amit a kollégáimtól kaptam.Helyette is játékszőnyeget vittem,csak a másik fajtát.Pár nap eltérés volt csupán.
2014. nov. 3. 00:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Blokk nélkül elvileg semmit soha nem cserélnek.

Minden további kizárólag a jóindulatukon múlik.

2014. nov. 3. 06:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Rajtuk múlik. Ha látják, hogy rendben van, és tényleg IKEA-s, akkor akár visszavehetik. De ha megtagadják, az is jogukban áll.

Rakd fel a vaterára.

2014. nov. 3. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi fordítva jártunk, nálunk volt ugyan a blokk, de nem kérték, mert egyértelmű volt, hogy onnan származik.
2014. nov. 3. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha blokk nélkül nem veszik vissza az sem csoda, főleg mivel állandóan van valami akció, és ha pont olyan termékről van szó akkor pl. az se mindegy, hogy mennyiért vetted, normál áron, vagy épp akcióban.
2014. nov. 3. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!