Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan dobhatnánk fel az...

Hogyan dobhatnánk fel az előszobánkat?

Figyelt kérdés

Itt van két kép, az egyik az egyik ajtónál, a másik pedig a vele szemben lévő ajtónál készült:

[link]

[link]

Milyen színűre lenne érdemes festeni a falat? Valami fiatalos, mégis modern kinézetet szeretnénk neki. Illetve milyen dekorációs elemekkel lehetne feldobni?

2014. nov. 2. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarod elrontani azt ami jó?

Ahol a cipők vannak oda egy szép, ám de nem nagyon mély komód, és egy extrán szép tükör volna való, jó lápmákkal.

A kabátos falra kéne valami egyszerű, de elegáns/vagy modern kabáttartó.

Ne bántsd a szint, pont jó ilyen fényviszonyú panelhez..

2014. nov. 2. 10:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A kómódnál figyelj arra, hogy széles legyen, és majdnem betöltse a teljes falat.De ne legyen mély!Az nagyon fontos, mert igy a közlekedőbeni teret nem nyomod össze. Ha túl mély mindent elronthatsz vele.
2014. nov. 2. 10:24
 3/11 A kérdező kommentje:

Sajnos a tükörnek és a kabáttartónak maradnia kell. A tükör alá nem fér komód, viszont egy kis cipőtartó megoldható oda. Én olyanra gondoltam, hogy a tükör fölé tennének egy lebegőpolcot, arra lehetne virágot tenni vagy bármit. A tükör mellé pedig képeket tehetnénk (ilyesmiket: [link] ). A földre pedig egy rongyszőnyeget.

Őszintén szólva én valami bordósabb, meggyes színre gondoltam, hogy egy kis izgalmat vigyen a szobába. Nekem ez a barack nagyon egysíkú, élettelen. A lebegőpolc pedig a kabáttartóhoz hasonló sötétbarna, már-már fekete lehetne.

2014. nov. 2. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nézd meg. Olcsó és minden szinében és méretében tökéletes lenne.

2014. nov. 2. 10:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3 Ne vágd agyon ezt, ami most van. Sokkal jobb mint ha benyomsz az általad emlitett festéket. Iszonyat ronda lenne.
2014. nov. 2. 10:54
 6/11 anonim ***** válasza:
És ha ehhez a falhoz egy hófehér hosszú rongyszőnyeget felteszel, még elegánsá is tudod tenni a panelt-fillérekből:)
2014. nov. 2. 10:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Jó-jó, de értsd meg kérlek, hogy nem tudunk előszobafalat venni. A tükör és a kabáttartó van, azokat esetleg át lehet tenni másik falra, de maradniuk kell a lakásban, mert a tulaj ragaszkodik hozzájuk. A fehér szőnyeg meg azért nem lenne szerencsés szerintem, mert ha bármit elfelejtünk eltenni, de már rajtunk van a cipő, akkor azért úgyis cipőstül mennénk vissza, tehát hamar elkoszolódna a szőnyeg. Persze, ki lehet mosni, csak hát na... Télen még gázosabb lenne.
2014. nov. 2. 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Cipőtartó komód max, 30 cm mély a tükör alá:

[link]

[link]

Tetejére cserepes virág, egyéb dekor.

Ha túl magas a tükör levenném, és másikat tennék a helyébe.

A folyosót SEMMIKÉPP se fessétek le, mert szemmel láthatóan sötét így is, hogy világos színű és minden ajtó nyitva van. Ha mindenáron festeni akartok, akkor maximum világosszürke, bézs, krém, világoskék, tehát nagyon-nagyon halvány, pasztell árnyalatokat tudok javasolni!

Egy szép, otthonos gyapjúszőnyeget, futót is letennék, szintén natúr színben, esetleg szolid, szőtt mintával.

Egyébbel nagyon nem zsúfolnám a falakat, mert így sem sok hely van már.

2014. nov. 2. 11:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyébként olyat ne is vegyél, amit valamelyik válaszadó linkelt, nagyon béna kinézetű és tipikusan az a bútor, ami fél éven belül szétesik.

A kabáttartó szerintem jó ahogy van, a tükör helye is megfelelő (miért nem lehet amúgy lecserélni?), csak a mérete nem.

Fölé lebegőpolc, mellé képek tipikusan olyan telenyomorított, funkció nélküli panelfolyosó lenne, szóval szerintem pont az ellenkező hatást érnéd el vele, mint amit szeretnél.

Esetleg ha vidámságot akarsz még vinni a helyiségbe valamelyik falra elférne egy függő növény, pl.:

[link]

2014. nov. 2. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Át ne fesd sötétre a falat, egyrészt teljesen besötétítene a teret, másrészt a padló borítása sem bírná meg (tipikusan zsákutca egyébként ez a szürke szín, mindent hozzá kell igazítani, hogy ne legyen túlságosan eklektikus a design, ráadásul finoman fogalmazva sem túl elegáns) Egy fehér, legfeljebb egy ekrü, csontfehér színt tudnék elképzelni.

Nem értem, hogy miért nem lehet lecserélni a tükröt, ha már át lehet helyezni. Annak a helyére tennék egy dominánsabb fa keretes, elegánsabb tükröt és

1. alá egy keskeny cipősszekrényt, valahogy így csak alacsonyabb szekrénnyel és magasabb tükörrel. Vagy

[link]

2. a tükör alá egy modern szintén kis mélységű asztalkát, rá egy virággal vagy vázával. És akkor cipős szekrényt vagy tartót az akasztós rész alá.

A fa színét megfelelően hozzá kell igazítani a már meglévő fafelülethez, ami esetetekben az előszobapolc, akkor nem fog olcsó hatást kelteni. Cipőtároló mindenképp kell valahova.

2014. nov. 2. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!