Hogyan cserélhetném le a szobámat a kislányosból kicsit felnőttesebbre?
Hali. :)
A bordó az egy elég jó szín, nagyon jól lehet vele gazdálkodni, okos döntés volt, mert minden életkornak megfelel :)
A fekete, fehér, illetve még a szürke színekkel is összhangban van.
Lakberendezési boltokban keress, fekete, fehér vagy szürke vázákat, párnákat, vagy valami kis "mütyürt" a falra.
Nekem nagyon tetszenek azok a szobák, amikben minden egyszínű, az olyan letisztult, felnőttes, érett :)
A helyedben kiválasztanék a három közül egy színt (fekete, fehér, szürke) és ilyen színű kiegészítőket vennék.
Pl. egy fali lámpa, vagy álló lámpa is nagyon jól feldobja a szobát.!
De ha te kicsit színesebb egyéniség vagy, sokoldalú, akkor ne félj játszani a színekkel.
De ha te felnőttesebbé szeretnéd varázsolni a szobád akkor inkább az első, letisztult színeket tudom ajánlani!
A másik.. sok fiatalnak a szobája tele van képekkel. És itt most nem poszterekre gondolok. Hanem a barátnőiddel vagy, barátoddal készített képek. Nyomtass egyet A/3-as méretben és tedd ki a falra. :)
Remélem segítettem, lakberendezőnek tanulok, szóval ez mind tapasztalat! :)
Milyen stílusod van? Mit szeretsz csinálni, mi érdekel, mi a hobbid? Ezek az adatok nélkül nehéz, de megpróbálok ötletet adni.
Ha szereted a zenét kinyomtathatod néhány kedvenc számodnak a dalszövegét, CD lemezeket tehetsz a falra, kedvenc együttesed képét kirakod. Gitáros polc, hangfal, fekete/fegér kiegészítők (függöny, szőnyeg, ágytakaró, díszpárna, babzsákfotel...stb).
Az ékszereidet kiakaszthatod. Szobanővény, tükör is sokat dobna rajta. Ha szereted a csilivili dolgokat varrhatsz gyöngyöket a függönyödre.
Egy falmatrica is meg bírja újítani a szobád.
Sok sikert, minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!