Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan cserélhetném le a...

Hogyan cserélhetném le a szobámat a kislányosból kicsit felnőttesebbre?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 4 éve lett felújítva a szobám, bordók a falak világos fa bútorzat, de én úgy érzem hogy ez nem igazán illik most már a stílusomhoz. Miket tegyek a polcra, falra hogy kicsit "új" legyen a szobám?

2014. okt. 28. 09:50
 1/3 anonim válasza:

Hali. :)

A bordó az egy elég jó szín, nagyon jól lehet vele gazdálkodni, okos döntés volt, mert minden életkornak megfelel :)

A fekete, fehér, illetve még a szürke színekkel is összhangban van.

Lakberendezési boltokban keress, fekete, fehér vagy szürke vázákat, párnákat, vagy valami kis "mütyürt" a falra.

Nekem nagyon tetszenek azok a szobák, amikben minden egyszínű, az olyan letisztult, felnőttes, érett :)

A helyedben kiválasztanék a három közül egy színt (fekete, fehér, szürke) és ilyen színű kiegészítőket vennék.

Pl. egy fali lámpa, vagy álló lámpa is nagyon jól feldobja a szobát.!

De ha te kicsit színesebb egyéniség vagy, sokoldalú, akkor ne félj játszani a színekkel.

De ha te felnőttesebbé szeretnéd varázsolni a szobád akkor inkább az első, letisztult színeket tudom ajánlani!

A másik.. sok fiatalnak a szobája tele van képekkel. És itt most nem poszterekre gondolok. Hanem a barátnőiddel vagy, barátoddal készített képek. Nyomtass egyet A/3-as méretben és tedd ki a falra. :)

Remélem segítettem, lakberendezőnek tanulok, szóval ez mind tapasztalat! :)

2014. okt. 28. 16:56
 2/3 anonim válasza:

Milyen stílusod van? Mit szeretsz csinálni, mi érdekel, mi a hobbid? Ezek az adatok nélkül nehéz, de megpróbálok ötletet adni.

Ha szereted a zenét kinyomtathatod néhány kedvenc számodnak a dalszövegét, CD lemezeket tehetsz a falra, kedvenc együttesed képét kirakod. Gitáros polc, hangfal, fekete/fegér kiegészítők (függöny, szőnyeg, ágytakaró, díszpárna, babzsákfotel...stb).

Az ékszereidet kiakaszthatod. Szobanővény, tükör is sokat dobna rajta. Ha szereted a csilivili dolgokat varrhatsz gyöngyöket a függönyödre.

Egy falmatrica is meg bírja újítani a szobád.

Sok sikert, minden jót :)

2014. okt. 28. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Színekkel lehet legjobban megújítani szerintem. Vagy új textilek, ágytakaró, párnák, függöny, szőnyeg vagy új falszín. Vagy mindkettő. De az új falszín szerintem a legegyszerűbb, leghatásosabb és talán a legolcsóbb is, amennyibe manapság a függönyök, szőnyegek, párnák kerülnek. Négy díszpárna árán kb. veszel egy vödör festéket. Nem nehéz kitalálni melyik a hatásosabb.
2014. okt. 29. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!