Mi a véleményetek erről az étkezőgarnitúráról, megéri? Általában ezek ilyen árban vannak? (kép)
Nem tudom kinek mennyire fontos, hogy praktikus legyen az étkező asztal. Én jobban szeretem a fából készülteket, mert szerintem könnyebben tisztítható mint az üveg. Ezen már egy ujjlenyomat is meglátszik.
Ráadásul feketés színű is, ami szintén nem egy könnyen kezelhető dolog, sokkal jobban oda kell rá figyelni.
Amúgy tényleg nagyon szép, de én jobban szeretem a praktikusabb dolgokat :)
nekem egy kicsit komor, kegyeleti, de ha a lakással összhangban van és neked tetszik akkor rajta.
a fémvázas székekkel és az üvegasztallal amúgy annyi problémám van hogy nem jó ráülni mert hideg:D főleg ha hozzá érek a fémvázhoz brrr
Véleményt kértél.
Nekünk ilyen fiatal korunkban volt mert ez volt a legolcsobb a boltban, többen béreltünk egy lakást. volt rajta terítö és ennyi. de egy olcsó minöség sokat ne várj töle.
utálom az üveg asztalt, igaz most is az van mert a párom imádja ezeket, de az üveg lapot mindig tisztítani kell.
Az üveglapot könnyebb naponta áttörölni üvegtisztítóval,mint 3 óránként terítőt cserélni,mert én a műanyag terítőktől a falra mászom.
A szék a rácsaival kényelmes egy fél óra múlva is??
Fehér nincs?
figyelj, mi az ikeában vettünk valódi fenyőfa asztalt potom összegért. masszív és szép, csak le kellett lakkozni. igaz, én direkt ilyen spec. méretűt kerestem, hogy megmaradjon a tágas térérzet a konyhámban.
az ilyen asztal dísznek jó, de étkezni rajta, családdal, gyerekekkel rémálom. kicsöppen valami, rögtön sikálhatod, mert meglátszik.
javaslom a valódi fából készült, kellemesebb hatású asztalt, arra vehetsz abroszt, vagy ezeket a divatos tányéralátéteket.
bár ez függ az étkeződ-lakásod stílusától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!