7 részes pamut ágyneműhuzat garnitúrát hol kaphatok max.5000 ft-ig?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 17:41
1/6 anonim válasza:
Ha van a közeletekben Auchan, ott vettem a múlt héten 3900 forintért, szerintem nagyon szépet. Volt többféle minta. Én egy színes csíkosat vettem.
Ugyan még elég új, de a minősége is egész jónak tűnik.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen én is vettem ott ugyanennyiért 7 részeset csak itthon kiderült hogy csúszós anyaga van, és 2 mosás után úgy kifakult hogy már nem is merem többet felhúzni mert kijön az egész minta belőle. Egy kék fekete fehér csíkosat vettem. Nekem inkább normális pamut kéne rájöttem.
2014. okt. 21. 19:17
3/6 anonim válasza:
Bocsi válaszolni nem tudok, de mi az a hét részes garnitúra? Mi van benne? El nem tudom képzelni, hogy mi az a hét...
4/6 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen 2 komplett garnitúra és egy nagy lepedő: 2 kispárna + 2 nagypárna + 2 paplanhuzat és egy lepedő.
2014. okt. 23. 19:59
5/6 anonim válasza:
Ah így már világos! Én még életemben nem láttam olyan, amihez lepedő is van, de jobban figyelek majd! :)
6/6 Golden Gate válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!