Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Írnátok bútorboltokat, amik...

Írnátok bútorboltokat, amik Budapesten vannak?

Figyelt kérdés

2014. okt. 10. 19:56
 1/10 anonim válasza:
Fuhú, de nehéz volt: [link]
2014. okt. 10. 20:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerinted nem írtam be keresőbe? Fúhú, de nehéz volt ezt idelinkelni. Akkor felteszem újra a kérdést azoknak, akik értelmesen tudnak válaszolni és megértik, mire vagyok kíváncsi. Nyilván tudom, hogy van IKEA Budapesten, de kisebb bútorboltok érdekelnének, amik esetleg nincsenek agyonhirdetve a neten.
2014. okt. 10. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek közül csak jó lesz valamelyik :)

2014. okt. 11. 01:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Rákattintottál egyáltalán az első válaszoló linkjére?

Ott nem az Ikea van, hanem - néhány hirdetéstől eltekintve - kisebb boltok tömegei, amiket nem reklámoznak agyon. Csak kitartás kell a neked megfelelők kiválasztásához.

2014. okt. 11. 06:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, rákattintottam. De nyilván első dolgom volt ezt beírni a keresőbe, mielőtt itt megkérdezem. A második válaszolónak köszönöm :)
2014. okt. 12. 13:19
 6/10 anonim válasza:
Ugyan azok a linkek vannak benne, ha nem zavar.
2014. okt. 12. 16:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem volt időm még megnézni, mit írt, mert van életem, csak láttam, hogy nem cinikusan ideirogatott, hanem segíteni akart. De köszi mindenkinek, az én hibàm, hogy itt próbáltam segítséget kérni, vigyázok, hogy ne forduljon elő többet.
2014. okt. 13. 05:41
 8/10 anonim válasza:
Egy köcsöggel kevesebb, feladat teljesítve.
2014. okt. 13. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag kiszemezgettem az 1. válaszoló által beírt keresőszavakra adott találati eredményeket neked a Gugli első oldaláról. Szóval ha - mint ahogy írtad - legalább annyit meg tudtál volna csinálni, hogy beírod a két szót a Gugliba, akkor pontosan ugyanazokat a találatokat kaptad volna vissza, amiket én is kiszemezgettem az 1. válaszíró által adott linkről. Tehát az #1 valóban értelmes választ tudott adni, csak te voltál lusta arra, hogy rákattints az általa adott linkre. Persze lehordani azért sikerült a válaszírót...

Más részről, hogy akarsz te bútorboltba menni és bútort vásárolni, ha még annyi időd sincsen, hogy két szót beírj a Gugliba?

Harmadrészt pedig miért nekem köszönöd meg a felsorolt linkeket, ha még meg se nézted hogy mik azok? Egyébként pedig az #1 válaszírónak több érdeme van a köszönetben, mint nekem, neki tessék megköszönni hogy segített, ne nekem. Ő adta a fő linket (amit meg sem néztél ezek szerint), én csak kiirkáltam a találatokat róla.

Egyszerűen nem értem, minek írtok ki kérdést, ha nem is érdekelnek a rá adott válaszok? Ez nekem magas, de biztosan bennem van a hiba.

2014. okt. 14. 08:00
 10/10 anonim válasza:

Itt kerületre lebontva is megtalálod:

[link]

2014. okt. 15. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!