Írnátok bútorboltokat, amik Budapesten vannak?
Rákattintottál egyáltalán az első válaszoló linkjére?
Ott nem az Ikea van, hanem - néhány hirdetéstől eltekintve - kisebb boltok tömegei, amiket nem reklámoznak agyon. Csak kitartás kell a neked megfelelők kiválasztásához.
Gyakorlatilag kiszemezgettem az 1. válaszoló által beírt keresőszavakra adott találati eredményeket neked a Gugli első oldaláról. Szóval ha - mint ahogy írtad - legalább annyit meg tudtál volna csinálni, hogy beírod a két szót a Gugliba, akkor pontosan ugyanazokat a találatokat kaptad volna vissza, amiket én is kiszemezgettem az 1. válaszíró által adott linkről. Tehát az #1 valóban értelmes választ tudott adni, csak te voltál lusta arra, hogy rákattints az általa adott linkre. Persze lehordani azért sikerült a válaszírót...
Más részről, hogy akarsz te bútorboltba menni és bútort vásárolni, ha még annyi időd sincsen, hogy két szót beírj a Gugliba?
Harmadrészt pedig miért nekem köszönöd meg a felsorolt linkeket, ha még meg se nézted hogy mik azok? Egyébként pedig az #1 válaszírónak több érdeme van a köszönetben, mint nekem, neki tessék megköszönni hogy segített, ne nekem. Ő adta a fő linket (amit meg sem néztél ezek szerint), én csak kiirkáltam a találatokat róla.
Egyszerűen nem értem, minek írtok ki kérdést, ha nem is érdekelnek a rá adott válaszok? Ez nekem magas, de biztosan bennem van a hiba.
Itt kerületre lebontva is megtalálod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!