Mentazöld színűre festettük az étkezőt, ami egyben az előszoba is. Piros szőnyeg, piros függöny piros lámpabúra áll a rendelkezésünkre. Összepasszol szerintetek ez a két szín? A csokibarna sokkal jobban illene hozzá, de akkor új dogokat kéne vennünk, a régieket meg ki kéne dobni, annak meg semmi értelme.
Milyen kiegészítőkkel lehetne stílusossá tenni a szobát?
Sok zöld + kevés piros párosításban szerintem jó lesz, de talán jobb lett volna előre gondolkodni :).
2014. szept. 10. 14:28
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, csak egy kevéske piros lesz benne. Tudom hogy jobb lett volna előre, de magunk festettünk, örülünk hogy ennyire tellett.
2014. szept. 10. 14:46
3/11 anonim válasza:
Nem tennék bele egy deka piros bútort sem.Nem illik a két szin egymáshoz.
2014. szept. 10. 20:05
4/11 anonim válasza:
Hú, hát nekem nagyon bántaná együtt a két szín a szemem, akármilyen árnyalat is.
De ti laktok ott, az a lényeg, hogy nektek megfeleljen. Gondolom nem katalógusban lesz mutogatva.
Valaki direkt szereti az ilyen diszharmonikus párosításokat, extravagáns, stb. Akkor van bibi, ha ti is olyanok vagytok, mint én, hogy egy ilyen helyen nem érzitek jól magatokat. :S
2014. szept. 10. 20:07
5/11 A kérdező kommentje:
Barátnőmnek mutattam, szerinte jól fog kinézni. Igazából tényleg csak apróságok lesznek, egy falidíszt már odapróbáltam, és harmonizál. Majd meglátjuk, igyekszem jót kihozni belőle.
2014. szept. 11. 11:24
6/11 anonim válasza:
A piros általában semmihez nem illik, ha csak nem nagyon, NAGYON picike van belőle. Átfesteni nem lehet a régi dolgokat?
2014. szept. 19. 21:48
7/11 anonim válasza:
A barátnő hazudik, mert jövő héten is a barátnőd akar lenni, és mit érdekli őt, milyen borzalomban laksz. :) Mi meg a valódi véleményünket mondjuk, mert nem számít, ha megsértődsz. Az számít, hogy a zöld meg a piros passzol-e egymáshoz. Nem passzol, ez nem egy nemzetiszínű zászló.
2014. szept. 19. 21:50
8/11 anonim válasza:
Húúha..:D A menta alapjáraton nem túl előnyös étkezőbe.. A zöldes árnyalatok elveszik az étvágyadat. Egyébként én is imádom magát a színt de pirossal... Hatalmas desing kell, hogy jól nézzen ki.. Én a helyetekben amit lehet átfestenék / renoválnék.. Amit nem, azt pedig eladnám, és inkább vennék hozzá fehéret, barnát..
2014. szept. 20. 23:10
9/11 anonim válasza:
Lehet hogy fogyóznak, és akkor jó a menta. De a piros... meg főleg mentával, mint egy trikolor. Azzal együtt gondolkodtam rajta, lehet hogy el tudnám képzelni hogy jól nézzen ki egy magazinban, na de benne lakni... hát mindegy, ők tudják. Ha mentát akarnak, úgyis az lesz, aztán legfeljebb átfestik.
2014. szept. 21. 11:11
10/11 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy jön ide a fogyózás... Amúgy átgondoltam, és inkább mégis marad a csokibarna, úgyis venni kell új dolgokat. A piros dolgok meg mennek majd a konyhába, oda illeni fognak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!