Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színeket ajánlanátok...

Milyen színeket ajánlanátok hálószobához?

Figyelt kérdés
túl élénk színeket nem szeretnék.akár lehet két szín is

2014. szept. 9. 00:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem két fő szempont van: hogy otthonos és megnyugtató legyen. Én kizárnám a hideg színeket (mint a kék, szürke, élénk citromsárga), kivéve, ha nagyon szereted valamelyiket.

Igazából sokféle kombináció van.

Lehet tavaszias, világoszöld, fakóbb barna, orgona, törtfehér.

Lehet kicsit melegebb is, cappucinó, csokibarna.

Lehet mediterrán, narancsos színek, barna kiegészítők, meleg anyagok (tehát kevés fém, kevés csempe).

Lehet cottage, ez kicsit nehezebb, inkább kéne valami tapéta, mint festék.

De jó lenne tudni, hogy csak festeni tervezel-e, vagy teljes felújítás. Ha csak festés, akkor milyen a padló, milyenek a bútorok...

2014. szept. 9. 09:45
 2/4 A kérdező kommentje:

én is azért zártam ki az élénk színeket mert egy hálószoba a pihenésről szól és szerintem az élénk színek izgató hatásúak.

a bútorok világos barnák a szőnyeg pedig szürkés színű barna-fehér virágmintával és lilás levelekkel...így érdekesen hangozhat de máshogy nem tudom leírni :)

csak meszelni szeretnék.jobban hajlok a fele ilyen fele olyan színű falhoz amit tapétacsík választ el de gondolkodom azon is hogy egyszínű fal az ágy mögötti rész tapéta.és az ablak keret fehér ha ez számít :)

2014. szept. 9. 16:52
 3/4 anonim válasza:

Lehet valami lágy krémszínű, halványvanília, tejeskávé- vagy mogyoróbarna. Esetleg valami nagyon halvány, kellemes lila is szóba jöhet.

A tapétás ötlet szerintem jó lenne, pl az is szóba jöhetne, hogy van egy sötétebb tapéta (persze nem rikíto) és a többi fal világos.

Pl egy ilyen tapéta:

[link]

És egy ilyen világos falszín:

[link]

Persze neked kell, hogy tetszen :)

2014. szept. 9. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
a tapétát én is sötétnek gondoltam :) így azért könnyebb terveznem talán :) köszönöm a segítséget :)
2014. szept. 9. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!