Sötétkékre szeretném festeni a szobám, vélemények?
Szerintem nagyon sötét és komor lesz.
Én az egyik falat festeném csak sötétkékre, a többit pedig egy világos színre, ami passzol hozzá (pl. valamilyen krémszínű).
Világos padlóvall, világos bútorokkal, világos textilekkel oké. De számíts rá, hogy nálad sokkal hamarabb be fog sötétedni, mint máshol. Mi csak tejeskávéra festettük az eddigi fehér konyhát, és sokkal hamarabb kell világítás már ettől is, nem még sötétkéktől. Amúgy én is egy falat csinálnék csak olyanra, a leghangsúlyosabbat, amin az ágy van, vagy ilyesmi. A többit meg hozzáillőre.
Egyébként volt egy fehér falú helyiségem, amit nagyon utáltam, meg voltam róla győződve, hogy a fehér fal ronda. Aztán drága fehér árnyalatú festékkel lett átfestve és marha jó. Ez a fehér, nem az a fehér. A diszperzittel fehérre festett az valahogy olyan semmilyen volt, de ez a kellemes, krém fehér szín ez tényleg széppé teszi. Érdekes amúgy, mert csak egymás mellett látszott miközben festettük, hogy nem ugyanolyan, mióta kész van, meg nem mondod, hogy nem fehér fehér a fehér a falon :D, de valahogy mégis látványosan szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!