Fall melletti mosogató: mit lehet tenni a falra, hogy kivédjük a felcsapódó vizet?
Sajnos nem tudtuk jobban elrendezni a konyhát, és nem gondoltuk át, hogy a mosogató a fal mellé került a sarokba, és nem került fel az egyik oldalra csempe. Az ikeás fali paneleken kívűl milyen megoldás van arra, hogy ne legyen a fal eláztatva minden mosogatásnál?
Az ötleteket előre is köszönöm.
Le kell venni a mosogatót, kicsempézni, és visszarakni.
Hosszútávon ez a legjobb megoldás.
Bizonyára van egypár lehetőség... Nálunk abszolút semmi nincs a falon, csak festék, de láttuk, hogy ez nem jó (a mosogató az ablaknál van, a főzőlap és az általános falra fröccsenés a gond). Mi lakkot és zománcfestéket alkalmazunk, egyelőre megfelel. Vannak jobb ötleteim, de az idő és macera, most nem érünk rá. Ezt csak leírtam, még nekem is fura, de szeretek kísérletezni s egyszerűsíteni az életemet.
A fürdőszobában is normál falfesték az utolsó előtti réteg, fölötte lakk, én nagyon szeretem. Igaz, még nincs meg régen, de a lakk eléggé véd, úgy tűnik. Miért is ne tenné?
Semmi felelőtlenség nincs abban, hogy az ember később veszi észre, hogy nem úgy jött ki a dolog, mint ahogy gondolta. Ilyenek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!