Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Megfigyelte már más is rajtam...

Megfigyelte már más is rajtam kívül, hogy az Örs vezér téri IKEA elputrisodott?

Figyelt kérdés
Régebben tiszta volt, feltöltött polcokkal, új illatú bútorokkal, most pedig üres polcok, koszos áruk mindenhol. Sokan voltak régebben is mindig, de most gyakorlatilag lépni nem lehet. A Budaörsi is ilyen lett?
2014. aug. 9. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Én otthagytam, amikor megláttam, mennyire lepusztult, elmentem a KIKA-ba. Az sokkal jobb.
2014. aug. 10. 00:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg félelmetesen néz ki. Van is sejtésem, mitől lett ilyen.
2014. aug. 10. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:
A Róbert Károly körúton ott van a KIKA, szabályos luxusáruház az IKEA-hoz képest. Nagyon jó akciók és leárazások is vannak. Csak az 1-es villamos pályaépítése miatt nem könnyen megközelíthető.
2014. aug. 10. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Hm érdekes. Igaz, már kb. egy hónapja nem voltam ott, de előtte rendszeresen jártam arra, volt, hogy kajálni beugrottam, aztán felmentem körülnézni.

Én nem tapasztaltam azt, amit mondasz. Oké, kivéve a tömeg, de emlékeim szerint sosem volt olyan, hogy pangott volna az áruház.

2014. aug. 10. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem tűnt fel. Igaz, újabban a budaörsibe járok gyakrabban, mert nekem könnyebben megközelíthető. Nem mindegy amúgy, hogy mikor mégy, mert van mikor tényleg nem lehet lépni sem, ez mindig így van. Ha meg van valami éttermi akció, akkor ott tapossa egymást fél Budapest egy kacsacombért/húsgolyóért. Azért amióta az ingyen kávét stb. beszüntették nem is olyan gáz. Akkoriban volt gáz, folyton tele csövessel.
2014. aug. 11. 13:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Amúgy a kikával az a baj, hogy vagy rohadt drága, vagy ilyen lengyel bútorgyár stílusú cuccok vannak, amiket az utolsó faluban is árulnak (ráadásul ott olcsóbban). Arról nem beszélve, hogy a legtöbb cuccra még várni is kell, nem csak megveszed és kisétálsz vele a raktárból.
2014. aug. 11. 13:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Lengyel bútorgyár stílusú? A SPOR elemes bútorok NÉMET gyártásúk, minden furat a helyén, gyorsan összerakható, akkor is, ha nagy méretű komódról van szó. Állandóan vannak akciók, az IKEA-ba azóta nem teszem be a lábam, amikor piszkos ruhájú, alkoholszagú alakok között kellett felmenni az emeletre.
2014. aug. 11. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól még úgy néz ki.
2014. aug. 11. 18:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem az IKEA-t, semmi bajom a minőséggel, kínálattal. Sokan voltak mindig is, de most szó szerint araszolva lehetett csak menni. Az a vicces, hogy általában egy évben kétszer jutok el oda, de most 10 nap alatt háromszor is voltam. Két hétköznap és egy szombat. Étel akciót én nem láttam, mégis ez volt a tapasztalatom. Nem is tudtam, hogy megszűnt az ingyen kávé. Mikor?
2014. aug. 11. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan mikor, de nem teljesen szűnt meg, csak főétel vásárlásához jár csak, nem mindenkinek.
2014. aug. 12. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!