Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Lányok szerintetek? 17/F

Trilax kérdése:

Lányok szerintetek? 17/F

Figyelt kérdés
Mi kell egy fiú szobájába,Vagyis....Én betudom rendezni a szobám,csak nektek van valami olyan dolog ami nagyon tetszik egy fiú szobájában ?
2014. aug. 3. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Franciaágy és jó hangszigetelés ;)
2014. aug. 3. 12:51
 2/4 A kérdező kommentje:
:) :3 köszi :D
2014. aug. 3. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Élő növény. Szerintem minden helyet otthonosabbá tesznek, plusz javítják a levegőt, meg valahogy azt sugallja, hogy megbízható és rendes ember, ha életben tudta tartani. Plusz pont, ha nem derül ki, hogy anyuka locsolja. :D

Néhány személyes apróság. Lehetőleg nem a volt csajodtól és nem kupisan meg indokolatlan mennyiségben. De nem szeretem a bútorkatalógusba illő szobákat. Szép, szép, csak nem olyan, mintha élni is lehetne benne. :D

Nem berendezés, de jó, ha rend és tisztaság van. Nem egészségtelen szinten, csak azért ne legyen szennyeskupac a sarokban, rohadó kajamaradék az asztalon meg a szemétben. :D

Szintén nem látható, de az illatok is sokat számítanak. Rendes takarítás mellett általában nincs gond, de főleg a régi házakban meg ahol szőnyeg van, tud lenni egy jellegzetes és nem mindig kellemes illat, amit aki ott lakik, általában nem is vesz észre. Valami kellemes illat jó lehet - fűtésszezonban illóolaj a párologtatóba, stb.

A csöcsös nők a falon már nem annyira divat szerencsére, de férfiszoba ide vagy oda, inkább hanyagold. A legtöbb lány elég rosszul érzi magát az ágyadban, ha a falról közben egy modell maca figyel. :D

2014. aug. 3. 14:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok oda az olyan csöcsös képekért!!! festményt tervezek fel rakni a falra ! Parketta van :) és azon egy kis szőnyeg :) Köszönöm nagyon részletes voltál :)
2014. aug. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!