Tudnátok adni kis kényelmes kuckóhoz ötleteket?
Adott egy kb. 130 x 100 cm-es terület az ágyam mellett a sarokban, ahol jelenleg az asztali pc van egy asztalon. Ezt szeretném megszüntetni és a helyére egy kényelmes kis helyet kialakítani, ahol laptopozhatok/olvashatok szabadidőmben. Először ilyen fotelt szerettem volna, de végül mégsem vettem, mert túl nagy (115 cm az átmérője): [link]
Szeretnék ilyesmi kényelmű valamit kialakítani, amiben ülni is és akár kicsit feküdni is lehet. Ha veszek sok nagy párnát, azzal megoldhatom ezt? Mibe tegyem őket?
Vegyél babzsákfotelt. Sokféle van, akár egyedi méretűt/formájút is csináltathatsz.
A laptop alá pedig kis babzsákos laptoptartót. Nekünk ilyen van: [link]
2-es: köszönöm, a másik gondolatom a babzsákfotel volt nekem is. Holnap elmegyek egy boltba, ahol van az is és a kérdésben linkelt fotel is. Kipróbálom melyik kényelmesebb.
3-as: köszönöm a linkeket, bár kicsit félreértetted a kérdésemet/elképzelésemet. Ettől függetlenül én nyomtam a zöld kezet, szóval nem miattam lett rossz az arányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!