Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tudnátok adni kis kényelmes...

Tudnátok adni kis kényelmes kuckóhoz ötleteket?

Figyelt kérdés

Adott egy kb. 130 x 100 cm-es terület az ágyam mellett a sarokban, ahol jelenleg az asztali pc van egy asztalon. Ezt szeretném megszüntetni és a helyére egy kényelmes kis helyet kialakítani, ahol laptopozhatok/olvashatok szabadidőmben. Először ilyen fotelt szerettem volna, de végül mégsem vettem, mert túl nagy (115 cm az átmérője): [link]

Szeretnék ilyesmi kényelmű valamit kialakítani, amiben ülni is és akár kicsit feküdni is lehet. Ha veszek sok nagy párnát, azzal megoldhatom ezt? Mibe tegyem őket?

2014. júl. 11. 20:23
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy ha tudtok, kész fotelt is linkelhettek, amit lehet vásárolni.
2014. júl. 11. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Vegyél babzsákfotelt. Sokféle van, akár egyedi méretűt/formájút is csináltathatsz.

A laptop alá pedig kis babzsákos laptoptartót. Nekünk ilyen van: [link]

2014. júl. 12. 06:50
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mini iroda, chaise-lounge, fotel, ablak alatti ülőke könyvespolccal, pipereasztal bármi lehet :)

2014. júl. 12. 14:18
 4/4 A kérdező kommentje:

2-es: köszönöm, a másik gondolatom a babzsákfotel volt nekem is. Holnap elmegyek egy boltba, ahol van az is és a kérdésben linkelt fotel is. Kipróbálom melyik kényelmesebb.

3-as: köszönöm a linkeket, bár kicsit félreértetted a kérdésemet/elképzelésemet. Ettől függetlenül én nyomtam a zöld kezet, szóval nem miattam lett rossz az arányod.

2014. júl. 12. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!