Ajánlanátok jó ágymatrac márkát vagy esetleg azt, hogy milyen fajtát érdemes venni? (rugós, kókusz. )
Figyelt kérdés
Most már minden reggel derékfájással ébredek és nem szívesen fekszem az ágyunkba csak ha már nagyon fáradt vagyok. És az ágy miatt van ezt már megfigyeltük a férjemmel. Szóval segítenétek igazán jó, tartósabb, kényelmes megoldást találni?2010. jan. 7. 15:07
1/4 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Mi is így voltunk a derékfájással.
Előrebocsátom, hogy ez nagyon szubjektív, mindenki azt vegye ami neki jó.
Sokat filóztunk rajta és persze nem akartunk rengeteg pénzt kidobni egy-egy kísérletre.
Először körülnéztünk sok helyen. Rugóst nem akartunk, mert nekünk puha nem kell. Szivacs nem jó, a kókusz keményít, merevít, de arra ott az ágy deszkája. Kis rugalmas puhaság kellett. Aztán vettünk nagyon olcsón az Ikeában egy (csak kb. 8 cm-es vastag, azaz vékony) LATEX matracot. [link]
Azóta (évek óta) ezt használjuk, nem megy tönkre, kb. 20 év garancia van rajta és JÓ.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2010. jan. 8. 06:39
4/4 anonim válasza:
nekem is őőő nagyon rossz az ágyunk ,férjemnek fáj a háta,nekem meg a fenékcsontnál,de csak ha fexem rajta. és nekem memoria habot ajánlották,de nekünk nem volt kényelmes, és hideghabot fogunk venni,mert az is átveszi a test alakját csak az tartja is,a memori meg nagyon puha mintha nem tartana semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!