Akinek egyszemélyes ágya van, hogy alszik rajt a párjával?
Nekem egyszemélyes ágyam van. 90x200m, ha lesz majd pasim ketten biztos nem fogunk elférni. Ti hogy alszatok?
Szeretnék egy franciaágyat, hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek egyet? :DD
nekem 140es van azon se fértünk el mert keresztbe alszunk :D 180asat vettünk :D
Mond el hogy lesz párod és így kényelmesebb most már, erre mást mit tudsz szépíteni :D ez van !
A rohogos jelbol levonva kb 14-15 eves lehetsz.
Varj 18 eves korodig, es utana akarj egyutt aludni a baratoddal, ne kamaszlanykent.
Mintha ezt a kérdést már feltette volna.
Egy 90X200 kanapén is simán ellehet férni két embernek, ha elég nyugodtan alszanak( nem sokat mozog álmában)a szexnek sincs akadálya. Ha kicsi a szoba akkor ott nem fér el egy nagyobb ágy. Anyukádat pedig több mint valószínű, hogy nem tudod rávenni arra, hogy vegyen egy nagyobb ágyat azért mert a fiúd is ott akar lenni. Lehet, hogy anyagilag sem bírná, egy ilyen ágy minimum 60 ezertől fölfelé kapható, lehet, hogy nem is fér be a szobádba. Lehet, hogy nem is engedi meg, hogy nálatok aludjon a fiú. Miért nem te mész a fiú lakására?
1. Pénzünk van
2. Nem szexért kéne új ágy..
3. 16 vagyok, nem 14 -.-, de te biztos jobban tudod...
4. A szoba is nagy szóval tuti elférne egy nagy ágy...
De lehet mégiscsak egy kihuzhatós kanapé lenne jobb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!