Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Akinek nincs kamrája hova...

Akinek nincs kamrája hova teszi a krumplit, hagymát satöbbi?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 20:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekem ugyan van spajzom de ha kis 2kgos a krumpli, vagy a répát én is hűtőbe rakom
2010. jan. 6. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
A melléképületbe. A hűtőben elég hamar megrohad.
2010. jan. 6. 20:18
 3/12 anonim ***** válasza:
és akinek olyan sincs? annak marad a hűtő... gondolom mivel hűtőbe teszi, nem nagy 15kgos zsákot rak be, így azt felhasználja mielőtt megrohadna
2010. jan. 6. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha kevés, a hűtőbe, ha sok, akkor jól szellőző zacsiban/hálóban a szekrény aljába.
2010. jan. 6. 21:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a mosogató alatt van egy müanyag dobozom, abba szoktam rakni!Krumplit, hagymát(mindig 5 kilsat veszek, hagymából 2kg-osat)Mivel minden nap főzök nincs ideje megrohadni a dolgoknak!2 hét alatt amúgy sem rohad meg!És hűtőben tovább is eláll a krumpli!A sógornőm ha vesz hagymát megpucolja, és kockázva, és hosszúra vágva lefagyasztja!Így amikor kell kiveszi a fagyóból!mindig annak megfelelőt amit főz!!Répa zöldség a hűtőben van!
2010. jan. 6. 21:20
 6/12 anonim ***** válasza:
hűtőben tárolom a zöldségeket, az alsó fiókokban.. eddig semmi probléma nem volt.. persze mindig kis mennyiségeket veszek, úgy 2 heti adagokat.
2010. jan. 6. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:
A konyhaszekrény aljában van egy kartondoboz. Abba szoktuk rakni az ilyesmit. De 1-1 kg- nál sosincs több itthon. Inkább frissen veszem!
2010. jan. 6. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:

a hűtő mellett van 1 kis polc (3szintes), arra raktam kartondobozokat, abban van némi hagyma, krumpli, ami elég, ha épp kell. ha nagyobb főzést csinálok, akkor előtte elmegyek piacra, és megveszem a szükséges mennyiséget.

a gyümiket a hűtőben lévő fiókba teszem. abból sincs olyan sok, de mivel ketten vagyunk a párommal, így mindennek van elég helye.

2010. jan. 6. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
nyáron kertben van akkor szedem fel ha pont kell, télen meg fagyasztóban tárolom,és ott készre vannak szeletelve krumptli és minden más és csak kikell szednem amennyi kell.
2010. jan. 8. 15:03
 10/12 anonim válasza:
A pincébe
2010. jan. 10. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!