Akinek nincs kamrája hova teszi a krumplit, hagymát satöbbi?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 20:08
1/12 anonim válasza:
nekem ugyan van spajzom de ha kis 2kgos a krumpli, vagy a répát én is hűtőbe rakom
2/12 anonim válasza:
A melléképületbe. A hűtőben elég hamar megrohad.
3/12 anonim válasza:
és akinek olyan sincs? annak marad a hűtő... gondolom mivel hűtőbe teszi, nem nagy 15kgos zsákot rak be, így azt felhasználja mielőtt megrohadna
4/12 anonim válasza:
Ha kevés, a hűtőbe, ha sok, akkor jól szellőző zacsiban/hálóban a szekrény aljába.
5/12 anonim válasza:
Nekem a mosogató alatt van egy müanyag dobozom, abba szoktam rakni!Krumplit, hagymát(mindig 5 kilsat veszek, hagymából 2kg-osat)Mivel minden nap főzök nincs ideje megrohadni a dolgoknak!2 hét alatt amúgy sem rohad meg!És hűtőben tovább is eláll a krumpli!A sógornőm ha vesz hagymát megpucolja, és kockázva, és hosszúra vágva lefagyasztja!Így amikor kell kiveszi a fagyóból!mindig annak megfelelőt amit főz!!Répa zöldség a hűtőben van!
6/12 anonim válasza:
hűtőben tárolom a zöldségeket, az alsó fiókokban.. eddig semmi probléma nem volt.. persze mindig kis mennyiségeket veszek, úgy 2 heti adagokat.
7/12 anonim válasza:
A konyhaszekrény aljában van egy kartondoboz. Abba szoktuk rakni az ilyesmit. De 1-1 kg- nál sosincs több itthon. Inkább frissen veszem!
8/12 anonim válasza:
a hűtő mellett van 1 kis polc (3szintes), arra raktam kartondobozokat, abban van némi hagyma, krumpli, ami elég, ha épp kell. ha nagyobb főzést csinálok, akkor előtte elmegyek piacra, és megveszem a szükséges mennyiséget.
a gyümiket a hűtőben lévő fiókba teszem. abból sincs olyan sok, de mivel ketten vagyunk a párommal, így mindennek van elég helye.
9/12 anonim válasza:
nyáron kertben van akkor szedem fel ha pont kell, télen meg fagyasztóban tárolom,és ott készre vannak szeletelve krumptli és minden más és csak kikell szednem amennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!