Milyen szőnyeg és kanapé takaró passzolna?
Hát ennél több információra lenne szükség.
Pl. milyen színűek a falak, függönyök, bútorok (a világos ugye a rózsaszíntől a zöldig elég sokmindent jelenthet), milyen a szoba (világos és nagy, kicsi és sötét, stb.?), milyen stílusú a szoba, tehát modern, eklektikus, rusztikus, klasszikus, romantikus, stb...? Mind-mind fontos tényezők a bútor/színválasztásnál.
Még most készül a bútor, így felesleges lenne képet küldenem a mostani állapotról. A szoba viszonylag nagy, nappali-háló, mert kicsi a helyünk.
A bútorelemek ilyenek lesznek:
google Euforia sonoma tölgy
Ne haragudj, de így tényleg nem tudok segíteni, pedig amúgy szívesen tenném. A nagyvilágba nem szeretnék színeket ajánlgatni, mert a "szerintem modern" "barna" "világos" nem sokat mondanak.
Esetleg ha kész a bútor, vagy ha találsz hasonló helyiségről képet, akkor tegyél fel, és úgy specifikusan is tudunk segíteni.
A padló világos vagy sötét? Világos padlón számomra jobban mutatnak a közepes/sötét szőnyegek, sötéten elsősorban a pasztell színeket kedvelem.
A kanapé világos vagy sötétbarna?
Egyébként a barnához nekem automatikusan a krém, bézs, törtfehér, világosszürke vagy fekete ugrik be. Sokan szereteik egyéb pasztellekkel pl. mentakék, én nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!