Nagyon félek a laminált padló miatt. Nem jártam volna jobban a hajópadlóval?
Vettünk az obiban ilyen lamináltat, kb 2000 volt négyzetmétere, szóval nem a legolcsóbb, de az összerakásnál már nem éreztem annyira fixnek, mintha szét akarná folyamatosan dobni magát. Pár helyen kicsit szét is csúszott, félek idővel szétválik.
Nem ez a legnagyobb gond. Inkább az, hogy félek nagyon, hogy ha víz kerül rá, vagy bele, felpúposodik és egyébként sem szeretem a műanyagot. A hajópadlót akartam megvenni de a párom lebeszélt róla.
Szóval most le van rakva, szépnek szép, egyenletes, de a hideg ráz tőle. Visszavinni nem akarom már. Úgyse vennék vissza bontottan, a blokk sincs meg, meg oda is kéne vinni kocsival.
Szakember rakta le? Ha normálisan van lerakva, akkor annak fixnek kell lenni.
Hosszútávon tényleg jobban jártál volna hajópadlóval.
Nem, én raktam le, de szakszerűen, odafigyeltem azért! Egyszerűen rossz minőségű. De ez nem baj. Még amiatt aggódom, hogy a padló alatt nincs vízszigetelés, csak egy betonréteg, alatta föld.
Na erre tettem fel a habfóliát, és erre ment a laminált. Ez nem fog berohadni? Most nem tudok mit csinálni.
Én hajópadlót akartam. Vályogház.
Hát nem tudom mit használnak ezek a németek, de bögrébe áztattam egy darabot és nem lett hólyagos :O
Viszont a betonnak már alapból ilyen gázolaj-húgy szaga volt, ez a szag a széleknél erősebb most, de ahol a laminált van ott csak a kellemes fűrészporszagot érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!