Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kombinált vagy gáztűzhely?

Kombinált vagy gáztűzhely?

Figyelt kérdés

Éppen költözés előtt állok és az a helyzet alakult ki, hogy az előző tulaj soha életében nem takarította a tűzhelyét, így azt muszáj kicserélni. Ez egy panel lakás, vagyis a gáz átalányos. Melyiket érné meg jobban vásárolni? Mi a különbség a két típus között?(sütés szempontjából)

És milyen márkát érdemes vásárolni?

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. jún. 12. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nekünk alul villany fölül gáz...

Hát az elején voltak a villanyszámla miatt fenntartásaim,de fél pillanatig nem bántam meg,hogy villanysütőset választottunk :) rövidebb idő alatt kész minden és húú olyan ropogós bőrös combit a gázosba soha nem tudtam csinálni mint ebbe

2014. jún. 12. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
A kombináltat javaslom. A gázon gyorsan tudsz főzni, ez nagy előny. A villanysütőben pedig finomabb, szebb lesz a süti is és a hús is. Megéri a költség-különbözetet. Különben sem sütsz naponta.
2014. jún. 12. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Levegő keringtetéses (villany) sütő a legjobb.

Fönt viszont a gáz gazdaságosabb.

A villany főzőlapnak egyetlen

ki nem használt előny lenne,

hogy automatizálható...... ezzel kevesen mernek élni.

De én nem is bízom benne, hogy eltérő mennyiségű folyadék belső hőmérsékletéhez bolondbiztos tudna lenni.

2014. jún. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!