Világoskék bútorhoz milyen színű fal illik?
A szobám jelenleg vörös de már megfojt, nem is tudom milyen inditatasbol lett ilyen.
A szobámban a szekrenysor kék, az íróasztal és az ágyam pedig világos barna.
A szobám elég kicsi, tipikus lakótelepi szoba, amit a vörös meg inkább osszenyom (a plafon is bevorosodott).
Azt szeretném hogy a szobám színe megnyissa egy kicsit a teret vidamabba és világosabbá tegye a szobamat és ne üssön el a kektol.
Ebben szeretnek tanácsot kérni.
Előre is köszi és elnézést az esetenkenti ékezetnelkulisegert!:)
Most volt a falforgatók a szakács csávónak a műsora valami szilárd, abban pont kék volt a szoba a lakásban, nagyon jól nézett ki a szoba. Tudom, hogy nem kék bútor, hanem a fal, de nézd meg.
8:41-nél
jajjj vöröset nem szabad, max h az egyik fal a többi fehér mondjuk....
nade citromsárga? vidám napfény színe van:DDDDD de ez a videó is ötletes:D
vagy szép élénk zöld, vagy fehér, de a függöny szép világos kék és a falra teszel valami szép képet, mondjuk vannak azok a 3 részből álló képek, és akkor kicsit dekoratívan mondjuk srégen vagy ahogy tetszik. vagy valami szép mintát ráfestesz:DDDDD
látod ilyenre gondoltam, dobd fel a szobád, nem muszáj egy színben (és csak színben) gondolkoznod:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!