Hol lehet panel ajtót vásárolni?
Hát Nálam:)
3 éve gyártjuk az elcseszett méretű panelajtókat.
25.000,- / db számlával.
06 30 - 262 90 58
Hűha!
Kiakadtam, hogy Magyarországon van olyan ember, aki "mer pénzt csinálni"! Gratulálok hozzá! Honlapod van???
Sziasztok!
Mi a párommal ugyan ezekkel a problémákkal szembesültünk mikor a panel lakásunkat akartuk felújítani. Közel fél tucat cégnél voltunk, de valahogy mindenhol - a weboldalukon közöltekhez képest - ilyen olyan plusz költségek, felárak jöttek még az ajtók árára, így a neten látványosan meghirdetett 30 ezres ajtóból közel a duplája lett...
Egy barátunk ajánlására elmentünk egy Unikon Ajtó Stúdió nevű céghez ( [link] ), ahol meglepetésünkre nem voltak felárak, rejtett költségek, pont az várt minket amit előző este a honlapjukról kinéztünk, kiszámoltunk. Több tucat ajtó van kiállítva a bemutatótermükben, egy csomó színből és teljesen egyedi dizájnokból tudtunk válogatni, ezt kicsit meg is szenvedtük mert kb. háromszor voltunk náluk mire megszültük mit is akarunk. Utána ingyen felmértek és 2 hét múlva már hozták is telepíteni az egyedi elképzeléseink alapján, méretre gyártott ajtókat. Nagyon elégedettek voltunk és vagyunk velük, hamarosan a laminált padlónkat is tőlük vesszük meg mert engedményt is kapunk az ajtó vásárlás kapcsán.
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!