Milyen IKEÁS dolgot vettél amit nagyon szeretsz, illetve megbántál, nem vált be?
Figyelt kérdés
Hamarosan új házba költözünk, és nagyon tetszik jópár ikeás dolog, amivel be szeretném rendezni a házat.2014. ápr. 28. 16:08
1/5 anonim válasza:
A fürdőszobába vettünk mosdód és szekrényt Lillangen, nagyon szeretjük! Én bármit is vettem az Ikeából, nagyon bevált! A konyhába falra sínt, amire a csepegtető is ráakaszható, mint a Barátok köztben. Zuhanyfüggöny, lámpa a tükörhöz, mint az Éjjel-nappal Budapestben. Ezek az "apróságok" még olcsónak is mondhatók, ezeket még én is meg tudom fizetni, de ilyen több százezres konyhaszekrényben nem is gondolkodom.
2/5 anonim válasza:
KIKA is jó, nagyon szép bútorokat kaphatsz, ráadásul vannak akciók is.
3/5 anonim válasza:
Malm komódom van, 3 fiókos, és a felnyitható tetejű tükrös. Mindkettőt imádom, nagyon jól kihasználható bútorok.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2014. máj. 18. 22:35
5/5 anonim válasza:
Az egyetlen hely, ahol találtam normális fekete ágyneműt, és imádom :) (fekete macska mellé nem veszünk világosat ugye...) A konyhabigyujaikat is szeretem, mert passzol a pénztárcámhoz, most pedig egy MALM készlettel szemezünk (Ágy, ruháskomód, éjjeliszekrények fekete színben, mert mi ilyen kis darkosok vagyunk). Szeretem a stílusát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!