Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tapasztalata van valakinek a...

Tapasztalata van valakinek a Magic Mesh mágneses szúnyoghálóról?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni de nem tudom (és a leírásból sem derült ki) valóban könnyű a rögzítése? Milyen rögzítési módon kerül az ajtóra ? Belinkelem miről van szó. Köszönöm!

[link]

2014. ápr. 23. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Off:Kíváncsi vagyok a válaszokra...habár én nem vennék ilyet
2014. ápr. 23. 18:42
 2/5 anonim válasza:
Most vettünk, amit ígér betartja.
2014. ápr. 26. 13:59
 3/5 A kérdező kommentje:
És hogyan rögzíted az ajtóra?
2014. ápr. 26. 16:25
 4/5 anonim válasza:
Adnak hozzá egy erős tépőzáras valamit, és azzal. De mi még a biztonság kedvéért a tépőzáras ragasztón kívül megerősítettük tűzőgéppel, szerintem az nem árt, ha a ragasztó elengedne esetleg.
2014. máj. 3. 08:11
 5/5 ULászlóAttila válasza:

Nos nagyon meg kell nézni honnan veszed, mert mi most vettünk a SAD Logisztikai és Online Média Kft-től, de egy selejt áru.

Már gyanús volt a megérkezéskor is, hogy a csomagolás kifogásolható, mint akit már kibontottak és visszaküldtek. Kibontás után igazolódott. Egyrészt nem voltak meg a hozzájáró öntapadók és szögek jó része, de ez még pótolható lenne, bár ezt is kifizettük, hanem az egész egy vacak minőségű munka, mert nem egyformák voltak a hálók méretei. Az egyik 8 cm-errel túl lógott a másikon, valamint a varrás olyan görbe volt, hogy nem értek össze a mágnesek. Kuka. De mivel csak a posta majd annyiba került mint a termék, nem érte meg reklamálni, hogy visszaküldjük. Még ha lettek volna is olyan korrektek, hogy küldenek egy másikat, akkor is jobban jártam, hogy kimentem a piacra és vettem egyet 1200-ért. 3-at vehettem volna jót abból a pénzből amit kiadtam érte azért a selejtért.

2015. máj. 19. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!