Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen sötétítő függönyt,...

Milyen sötétítő függönyt, szőnyeget és falra képet/dekorációt ajánlanátok modern de hangulatos nappalihoz?

Figyelt kérdés
A nappali amerikai konyhás, a konyha magasfényű bordó modern, inox beépített gépekkel, a fal fehér, a parketta bükk, vanília szinű bőr sarokgarnitúra. Szőnyegből nagyon puhát és jó minőségűt szeretnék, ötleteket kérnék színben szőnyeghez és sötétítőfüggönyhöz és a falra milyen képet tennétek kb 2,5 méter a szabad fehér falfelület.
2014. ápr. 19. 19:59
 1/3 anonim válasza:
Szia.Vannak az ikeában ilyen puha szönyegek én abból azi ilyen nagyon világos barna majdnem vajszínűt választanám függöny is ilyen barnás árnyalat,lehet olyan is amin különböző nagyságú más színű körök vannak vagy szürke.Nem tudom szereted-e New Yorkot de a Jyskben és az OBIban vannak fekete fehér nagy New Yorkos képek és szerintem nagyon jól néz ki de ha nem jön be akkor családról rakj ki képeket vagy virágokról de festetni is lehet rá mintákat,vagy csináltass egy nagy tükröt.Dekorációnak meg potpourri,nagy álló váza,színes párnák.Vannak az ikeában is ilyen semmilyen dekorációk amit tálakba kell rakni de szerintem nagyon szép ha sok virág van a lakásban.Most így ennyit tudtam mondani.
2014. ápr. 27. 16:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Mindenképpen szétnézek az Ikeában. A vanilia színű bőrgarnitúrához szerinted jó lehet a világos szőnyeg? Idáig inkább sötét színben gondolkodtam, de akkor most megnézem a világosakat is.
2014. ápr. 28. 18:01
 3/3 anonim válasza:
szerintem jó persze bár a sötétebb is jól néz ki
2014. jún. 29. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!