Pécsen milyen lakberendezési áruházak vannak? OLCSÓN!
Figyelt kérdés
Sziasztok, a szobám felújítására lenne úgy 150.000 forintom, amit több mint három év alatt gyűjtöttem össze, mivel csak nyáron dolgozhatok. Lehetőleg minél olcsóbb, de normálisan kinéző, nem túl rossz minőségű bútorok, parketta, szőnyeg, festék... kellene. Tudtok ilyen helyeket Pécsen? A Kika nagyon tetszik, de iszonyatosan drága.2014. ápr. 15. 16:19
1/5 anonim válasza:
A budapesti KIKA minden hónapban akciózik, 15%-al olcsóbb minden vagy egy szombaton, vagy napokig. 7-8 ezer ft a kisszekrény, 10 a kiseb fiókos komód stb. És minden pontos rajta, könnyen és gyorsan összerakható (német elemes bútor a START Plus). Én azt mondtam, lehet kicsit drágább, de minőségi legyen. Talán a pécsi KIKA is tart akciókat.
2/5 anonim válasza:
Ha régi bútor is megfelel, a MÉH árul ilyen kiselejtezett bútorokat.
4/5 anonim válasza:
Jysk áruház, Uránvárosban a Metro mellett
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettek, megnézem őket! Ha esetleg van még ötlete valakinek, az megírhatná :)
2014. ápr. 25. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!