Rattan fotelom nagyon nyikorog. Mivel lehetne kezelni, hogy elmúljon a nyikorgása?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 01:01
1/7 anonim válasza:
Feltehetően sehogy. A rugalmas összefont szálak terhelés hatására elmozdulnak egymáson és a súrlódó felületek okozzák a hanghatást. Ez más anyagú fonott bútornál is jelentkezik.
2/7 anonim válasza:
Gyújtsd fel. Máshogy nem nagyon fog menni, a rattan az ilyen :D
3/7 anonim válasza:
Érdekes, nekem is van régi rattan fotelom, de az nem nyikorog. Ha nyikorogna, akkor alapos takarítás után, egy szilikon-olaj sray-vel a fonáka felől alaposan befújnám...
4/7 mandarin64 válasza:
Meg lehet próbálni liszttel befújni... Érdemes addig kivinni- ha van lehetőség- majd valami ócska ruhában "megjáratni"(bár, ez ki is rázható, és átporszívózni. Nyikorgó parkettánál legalábbis ezt szokták.
5/7 anonim válasza:
A szilikonos befújás megoldás lehet!
6/7 anonim válasza:
Lenolajkencével kell jól átdörzsölni! Két napig nem beleülni, meg kell várni míg beszívódik a lenolajkence.
Lakberendező, bútorfelújítási munkáim során én ezt a módszert használom. 40/F
7/7 anonim válasza:
Eza cucc mindenre jó.Én a redőnyömet is ezzel javítottam, mert egyáltalán nem csúszott.Most hangtalanul, flottul működik. Érdemes ezt a sprét otthon tartani.
Mire jó még a WD-40?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!