Miért csak az IKEA termékek veszélyesek?
Azt még hozzátenném, hogy 18 éve forgalmazott termékről van szó. És akkor egy kölyök magára rántja, bár baja nem lesz tőle. Hát miért nem tették fel rendesen a szülei?
Minden termékkel előfordulhat ilyesmi, viszont az ikeánál, ha reklamálsz, akkor nem elküldenek a fenébe, meg nem csak tagadnak, és nem sunnyogva intézik, hanem saját maguk hirdetik, hogy mi történt, mi történhet és hozzátok vissza, visszaadjuk a pénzt. Na meg, minden az ikea berkein belül van, így gyorsan és könnyen intézhető, nincs egymásra mutogatás, meg tagadás. Tavaly azt hiszem egy bögrét hívtak vissza, mivel leválhat a füle és rád borulhat, amit beletöltöttél. Tudod hány bögrémnek vált már le a füle, amit nem az ikeában vettem? Vissza se vittem, mert leszarják/elhajtanak, de ha vissza is veszik, csak visszaadják a pénzt és le van szarva. Viszont, ha az ikeába néhány ilyen eset van, akkor odafigyelnek rá és visszahívják az összeset (vagy az érintett szériaszámot) míg egy másik hiperben ami X*Y helyről szerzi be az árut hidegen hagy és nem is kezd utána járni, hogy most akkor mi a szar.
Erről inkább példát kellene venni mindenki másnak. Én kifejezetten biztonságosnak tartom a termékeket, és nagyon korrektnek a hozzáállást, ha mégis valami kikerül a polcokra, ami nem tökéletes.
Bár rosszul fogalmaztad a kérdést, de azért válaszolok: NEM.
Nem csak az IKEA-termékek veszélyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!