Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol tudnám ingyen megterveztet...

Hol tudnám ingyen megterveztettni a konyhát és furdoszobát? Most fogjuk kezdeni az építkezést és a kulso tervezo szeretné tudni, hogy hol mi fog elhelyezkedni a vezetékek miatt, viszont belso tervezohoz nem akarunk elmenni.

Figyelt kérdés
Néztem az online tervezési programokat, de én nem tudom ezek alapján megcsinálni.
2014. márc. 14. 14:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit.
2014. márc. 15. 07:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Konyhastúdióban esélyes, hogy megcsinálják, látod is majd, csak nem viheted el a tervet. És mire fogsz otthon emlékezni belőle? Arra hogy melyik oldalra tervezték a mosogatót. És méretekre, mitől hány cm-re, na arra tutira nem. Vegyél elő kockás papírt és próbálj rajzolgatni, előtte írd össze, hogy mit szeretnél (mik kerüljenek a fürdőbe, konyhában mikre van szükséged, gépek, stb). Ingyen senki nem fogja neked úgy megcsinálni, hogy a kezedbe is adjon tervet.
2014. márc. 15. 08:41
 13/16 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

"Képzeljétek el, hogy igenis megcsinálják INGYEN, voltam tegnap egy konyhastudioban, ahol elkészítik, csak nem vihetjuk el magunkkal a tervet,"

Vagyis nesze semmi, fogd meg jól. :D

Hidd már el, hogy ott sem ingyen csinálják. Amit felvázolnak neked, azok egyébként sem nevezhetők tervnek, azok csak vázlatok. A terv az egy pontos méretezéssel ellátott, megszerkesztett dokumentum, amit a konyhastúdióban "megterveznek" neked, azok a stúdió bútorainak egymás mellé rakásából, standard elemekből összeállított dolog... Ráadásul még ezt sem viheted el.

Nekik abból van hasznuk, ha ezután te NEM TUDOD otthon megcsinálni, hanem tőlük rendeled meg a bútort - EZÉRT nem viheted haza amit rajzoltak neked.

De hidd el, hogyha egy komolyabb konyha tervet akarsz készíttetni, az nagyságrendben 50-100 ezer forint körül mozog. (Onnan tudom, hogy a párom lakberendező, tisztában van a tervezési munkák nagyságával és árával.)

A stúdióban a kedves munkatárs szívesen elbeszélget veled arról, hogy az általuk forgalmazott elemekből hogyan lehet berendezni a konyhádat, vagy a fürdőszobádat, de nehogy azt hidd, hogy ebből te BÁRMIT IS hasznosítani tudsz nélkülük. Erre saját érdekükben nagyon vigyáznak. :)

Vagyis ismét oda jutunk, hogy bőven megfizeted te azt a tervezést, csak nem külön számolják fel neked, mert így könnyebben beadható.... Inkább kicsit többért adják a bútorokat (amit persze tőlük fogsz megvásárolni) és máris kifizetted bőven a munkájukat. (Ez alól az Ikea sem kivétel, Ingvar Kamprad sem hülye...)

2014. márc. 15. 09:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ti nem értitek, hogy mi a kérdés, ugyanis én egyáltalán nem szeretnék komoly tervet, hiszen még csak a házunk alaprajzánál tartunk, nálunk csak 2-3 év mulva aktuális, hogy pontosan milyen legyen a konyha, nekem most boven elég, ha a konyhastudioban /ingyen/ tanácsot adnak, hogy mi hova keruljon, melyik oldalra, mi legyen a sarokban, stb. Pontosan tudom, hogy ezek a studiok azért nem adják ki a tervet, mert azt várják, hogy visszamenjunk és toluk rendeljunk, ami értheto is. Mindegy, igazábol választ nem kaptam a kérdésemre, csak okoskodást, nem baj, már megoldottam egyedul is.
2014. márc. 15. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez jo.
2014. márc. 22. 23:46
 16/16 anonim válasza:
Sok a lehúzó szarrakás.
2017. dec. 23. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!