Milyen falszínt választanátok?
Fehér konyhabútor, fehér konyhagépek, sötét barna fa munkapult, fehér csempe a konyhabútor alsó és felső része között.
A fal most fehér, de olyan "semmilyen" főleg mert egy falon nincs semmi az ajtó miatt és olyan üres így. Milyen szín illene hozzá?
Tulajdonképpen ilyen a konyhabútor:
Azzal a különbséggel, hogy nekünk nem szürke a munkapult, hanem ilyen dió:
A fogók is olyanok, mint a fenti képen, azokat nem szívesen cserélném vidám színes fogókra, mert szerintem elég gagyi benyomást keltene úgy az egész. Így egy modern, elegáns bútor van.
A fenti képen az az üres fal szürke, de ugye ott a pult is szürke.. A bézst nem tudom, nem lenne minden nagyon barna akkor?
Sötét szín is lehet, hatalmas ablakok vannak, az egyik fal gyakorlatilag ablakokból áll, így nagyon világos konyha, nehéz lenne túl sötétet csinálni belőle.
Én még mindig a pasztell zöldre szavazok. Mély színt kellene választani, ami inkább olyan szürkés zöldes sötét tónusú, amiből a virág levelének zöldje kiugrik.
A fényképekbe sikerült egy egész családi sorozatot beletenni, ha nem szeretnéd közszemlére bocsájtani, akkor inkább töröld őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!