Milyen szekrény-ez?
Nagyanyámtól örököltem, de nem tudom honnan van, milyen típusú, neves-e, vagy csak egy tucat darab. Nyitható a teteje, a teljes hátoldala, és elől három helyen.
Tud róla valaki, valamit?
Igaza van az esőnek. Nekem úgy tűnik, hogy nem polírozott, és a fogantyúk műanyagból vannak. Akkor pedig a 60-as évek után készülhetett. Az antik bútorokon általában réz, de mindenképpen fém vasalatok vannak.
A rendeltetését nem tudom.
nekem úgy tűnik, mint egy "iskolai vizsgamunka"
tehát elképzelhető, hogy egy asztalosipari iskolában készült szekrény, ahol minden technikai megoldás meg van jelenítve. Gondolom én ezt a kerek ablakos ajtóból és hogy a teteje is, hátlapja is nyitható. Ráadásul a műerezés erősen látszik. Korban nekem is a z 50-60-as évek jönnek be.
És mennyit érhet ez a darab?
Köszööm
Mindig azt hallottam, hogy a dolog annyit ér, amennyit adnak érte.
És ez igaz. Mert az ár nem rögzített, az ezernyi mindentől függ. (gondolj csak bele, hogy a háború alatt egy bögre sóért aranyat adtak)
Tedd föl fix árasra a Vaterára, és meglátod, hogy elkel e, ha nem, akkor minimálárasra, és utána meglátod mennyiért kel el.
Az lesz az ára.
Ugyanez, ha becsűst hívsz. Hívj becsűst! Küldd el neki ezeket a képeket, és nem fárad hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!