Nem mondom, hogy egy klasszikus szoba színvilága, de nekem tetszik, és nem a megszokott. Nyugodtan lehet vele kísérletezni, főleg egy fiatal lakásában. :)
2014. febr. 28. 21:21
8/10 anonim válasza:
Igen, pont ez az, hogy a belinkelt dolgok ilyen 2009-esek. Na hát akkor tök divat volt, de lassan olyan már, mint a kétezres évek elején a kék-citromsárga. Ezekkel a kirívó párosításokkal az a baj, hogy pár rövid év alatt totál lejárt lemez az egész, és utána tök egyértelmű, hogy 5-10 éve divat volt, de még mindig nem bírták lecserélni.
Persze, egy ágynemű azért nem ekkora dolog, majd felhúzol másikat, ha ráuntál, úgyhogy ha neked tetszik, akkor csak vedd meg!
2014. márc. 1. 13:26
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megvettem, szerintem jól mutat, nekünk tetszik, más meg nemigen jár a hálószobánkban úgysem:D
2014. márc. 1. 20:31
10/10 anonim válasza:
Én sötét okkersárga falhoz narancsszín takarót tettem a kanapéra, zöld pléddel, zöld kispárnákkal, zöld-barna mintás szőnyeggel. Párom szerint vidám és modern.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!